jackpot

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĘŁłŤε-ÖŅĐεŖ«»Fųŕßųŕ tarafından 27 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jackpot telafisi diyorsunuz fakat 1. turu başarıyla geçenlere diyorsunuz.. peki size soruyorum biz kayıt olduk başvurduk sorun yüzünden oyuna giremedik 1. tura bile çekilemedik ekran acılmadı ? bizim ne suçumuz varda bize bşy verilmyior bilader ? bizde okadar hazırlandık ben bekledm giremedm bunun telafisi neden olmuyor... 2007 kayıtlı bir üyeyim ben.. yaptgnz terbiyesizligi siz düsünün.. ben suan magdur olarak size yazıyorum gerekeni yapn...

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Jackpot Arena Telafisi

Jackpot Arena ve Giriş Sorunu

Telafi ödülü ; JPA ' ya katılan kişilerin harcadıkları cephane düşünülerek verilmiştir , Ayrıca Desteklerin telafileride diğer JPA ' da verilecektir.

JPA ' ya hazırlanmak için , Cephane , Destek vs. ekipmanlar için Uridium harcaması yapan ve katılamayan oyuncularımızdan bir sonraki JPA ' ya kadar beklemelerini rica etmekteyiz.

Bilginiz gibi ve Açıklamalarda gördüğünüz üzere yaşanan sorun sunucularda oluşan teknik arızadan dolayı yaşandı ve bu mekanik bir sorun anlamına geliyor.

Sizlerde bilirsinizki makineler ister istemez bozulabilir , bu durumda teknik ekip sorunu düzeltmek için çalıştı ama olmadı , bu yüzden de JPA ' nın Teknik sorunlar tamamen çözülene kadar bir daha yapılmayacağı açıklandı.

Burada Hiç bir oyuncumuzun mağdur olmasını istemeyiz ve kesinlikle oyuncularımıza kasten yapılmış bir şey değildir , Sunucularda oluşan Teknik bir arızadan dolayı bu sorunlar yaşanmıştır.

Jackpot için hazılanmak amacı ile Uridyum harcaması yapan oyuncularımızın , Uridyumlarını geri vermeye kalkarsak ; benim ki bu kadar değildi , bana fazla bile geldi derken bu iş kaosa sürüklenip daha büyük haksızlıklara yol açacaktır.

Öyle ki giriş yapamayanlara telafi ödülü verilmesi durumunda , giriş yapıp tur atlamak için mücadele veren oyuncularımıza haksızlık yaratacaktır.

Bu nedenle oyuncularımızdan anlayış göstermelerini talep etmekteyiz.

İyi forumlar

Son düzenlenen: 27 Eylül 2014
    Beowulf[SG1] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.