Jakpot konfisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♥Łåžo07♥Θķåй♥ tarafından 13 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Meraba arkadaşlar jakpot için sizce nasıl bi konfi olmalı şuan gemi 26 lf4(0lvl) 6 hercules ona göre geliştirme veya hercules yapıcam yani sizce 10 hercules 30 lf4 girmekmi iyi yoksa ful havoç 30 lf4(10lvl) olarakmı girmek daha iyidir jakpotte herculesmi daha mantıklı havoçmu sizce ?

2. Merhaba ,

Şahsen net birşey söylemem çok zor fakat daha önceden girmiş yada fikri olan üyelerimiz yazabilir.

İyi forumlar.

3. 1 konfi ful lazer gemi kalkan
    2 konfi gemi ve diroitler ful kalkan yap
    jakpoıntte hıza gerek yok,hatta aegis varsa onla gır kalkanların güçlü olsun 3-4 dakka içinde kimse patlamazsa çember daralmaya başlıyo ve tamamen kapanınca az canı kalan once patlıyo o sırada dp basmaya başladınmı hayatta kalabılırsın...ben bikere bu şekılde geçmiştim son 150 kişi filan kalmıstı..

4. :) oda güzelmiş ama mecbur savaşmak gerekecek kaçarı yok :D

5. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

230k ları gören insanların arasında biz az lf4 lülerin pek şansı yok bence :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  6. Jameika-TR

Jameika-TR User

Yanlış hatılamıyosan fotoğraf atmıştın bizim full lf4 olmadan şansımız zaten yokta senin çar yinede yolunu bulur sanki :)

7. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

yok dostum full olmadan girmek istemiyorum ben :)

8. Jameika-TR

Jameika-TR User

İşin zor şimdiden kolay gelsin :)

9. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

aynen ama kasıyoruz ya kappa kappa kappa :) saolasın konuyu bulandırmayalım :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Herculesle girerseniz bir yerde savunma yapıcaksınız ancak sağlam vuruş yapan bir rakip gelmesi durumunda kaybedebilirsiniz.Havoc ile girip atak yapmalısınız.

İyi forumlar

11. Jedi-Dogan

Jedi-Dogan User

You**** adlı sitede uns adında bir oyuncu var jackpot'u 3-4 kere kazanmış hepsinde en az 1 m kalkanla giriyor yani hercules diyebilirim

12. bunu kendin test ederek öğrenmelisin herkes aynı konfigrasyonla girmiyor kendi stratejisine göre ayarlıyor , Jackpot videoları internette bolca mevcut bunları izleyerek kısmen fikir sahibi olabilirsin, ayrıca hangi cephaneye ne zaman basılacağını da az çok kestirebilirsin . Kolay gibi görünüyor ama gerçekten Jackpot 1.liği bir sanat :D

13. herşey için saolun havoçla girme daha mantıklı geldi çift konfi peki pet çok etki edermi petin nasıl olması gerekiyor ?

14. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bence bi konfi havoc bi konfi herku yap herkülle başla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.