jakpot

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BulanOber tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BulanOber

BulanOber User

öncelikle lütfen konuyu ynlış yere açtın deyip kilitlemeyin adminlerdende fikir istiyorum gemin full herşeyi tam bütün desteklerden çekip nano gövde apıp jakpota giricem ancak konfi konusunda kafam karışık acaba nasıl bir konfi en iyi faydayı sağlar bu konuda bilgi verebilirmisiniz ve lütfen konuyu kilitlemeyin

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Ağır komfının diroidlerinin 1 tanesine kalkan diğer 9 diroide lf4 at ve diğer komfinin 6 diroide lf4 4 diroide kalkan at bu hız komfın 5 tane de hızların yerıne kalkan at bence şansını böyle dene hem vuruş hem kalkan dan faydalanırsınız genede seçim sizin ben güçlendırıcı sız ve rsb sız en az 5 tura kadar gıdıyorum böyle :)

Keyifli forumlar

3. BulanOber

BulanOber User

ağır yapmak pek mantıklı geelmiyor bana ayrıca ben 5.tur felan diil ilk 4 e oynamak istiyorum

MKS-705 bunu beğendi.
  4. MKS-705

MKS-705 User

(Sadece üyeyim) Selamn Aleyküm,

Öncelikle şunu diyebilirim ki Kalkan çok önemli ne kadar kalkanız varsa o kadar dayanıklsınız demektir siz 500 k sıkın ama kalkanızı olmasın (sıfır olsun) 150 ve civarı vuran 500 bin ila 600 bin kalkanı olan biri sizi çok rahat bir şekilde keser.

demek istediğim kalkan varsa oyunda ki sürekliliğiniz de var benim görüşüm.

5. BulanOber

BulanOber User

ben full hız irislerede yarı klakan dizsam adam ağarda beni yakalayıpta kesemezki oda var :)) bence

6. Merhaba ;

Konularınızı uygun bölüme açtığınız taktirdir kilitlemeyiz. Bazı şeyler herkesin istediği doğrultuda olmuyor maalesef :)

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar.

7. BulanOber

BulanOber User

ya allah aşkına konuyu yeni başlayanlara taşımışınız ya yeni başlayan ne bilsin jakpotu konfiyi bilerek genele açtım ya bu ülkede hem iyiniyetli hemde kafası çalışan insan bulmak çölde yunus balıı bulmaktan daha zor artık çok sıktınız ne haliniz varsa görün

8. Sizin kafanız çok çalışıyor anlaşılan, birazda bize yardımcı olabilir misiniz? :) Üsluptan dolayı uzaklaştırıldınız.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.