JANDARMA-KOMANDO

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve JANĐARMA•KØMANDØ™ tarafından 12 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamün aleyküm arkadaşlar adım Kadir 18 yaşındayım. 2008de başladım oyuna uzun süredir yoktum tekrar başladım.

Eski forum üyeleri belki bilirler beni nikim : kadir_kaan_gs idi.

Şimdi TR2 serverinde Eic şirketinde oynamaktayım.

16 yaşında Admin TS'sine girmişliğim vardır : ) : )

2. Merhaba ,

Yeni foruma hoşgeldiniz diyelim o halde. :D Bir hoşgeldin cezası mı versek Admin TS'sine izinsiz girmekten dolayı. :)

Kaçak girebildiğinize göre benim olmadığım bir zamana denk gelmiştir.

İyi forumlar.

3. Tsk hosbulduk. Eski geyik köşesi konularını açabilir miyiz emeği geçen arkadaşlarımıza ayıp olmasın çok güzel konular vardı orada.

Evet o zamanlar highdut vardı sonra askere falan gitti :) Mavi diye admin vardı yanlış hatırlamıyorsam.

highdut34 bunu beğendi.
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Aramıza ve yeni formumuza hoşgeldiniz sizi tanımakta güzel kolay gelsin.

5. hoşgeldin
    admin ts nasıl girdin nerden buldun sole fm ban vermese fm bekle yaz fm sakıncası varsa sole :D
    ilk gunden ceza almasın

6. 30 yaşında bi öğretmen taklidi yaptım. Üslubumu falan ona göre ayarladim. Sonra forumda iki üç yardım mesajı attım ve mailime tsyi gönderdiler :)

7. Merhaba ,

Yani bu yalanlar ortaya çıkmadı yani çok garip geldi. :)

İyi forumlar.

8. Ben simdi tekrar girsem ban yer miyim :)

9. Merhaba ,

Eğer görevliler tarafından bir görüşme için çağrılmadıysan izinsiz girişten dolayı mecburen yaptırım uygulanır. :)

İyi forumlar.

10. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sesten tanımadılar mı ??

Nefes bunu beğendi.
  11. Konuşmadımki mikrofon bozuldu yarın konuşalım adminim yazdım tmm dediler :)

Kıyamet smod ; sorumu cevaplamadınız. Eski geyik konularını açabilir miyiz 35 soru 35 cevap gibi mesela ?

12. bak sana adam bizim yaşımızda ts giirmiş :D

13. Merhaba ,

Konuşmacı Köşesinde ve Medya Köşesinde bazılarını açtık fakat çok fazla da geyik konusuna gerek yok. Eski forumda olan bir çok konuyu açtık zaten.

İyi forumlar.