JOB-100 Alınmalı mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★κøπψα$ρøƦ★ tarafından 18 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Biliyorsunuz ki şu anda dükkanda JOB-100 var. JOB-100 yaratıklara 3,5 kat, gemilere 2 kat vuruyor ve bir tanesi 0,5 Uridium. Sizce kasılmak için alınmalımıdır? Verdiğimiz Uridiuma değer mi?
    Görüşlerinizi bekliyorum.

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

x2 Lazer fiyatına yaratıklara 3,5 kat fazla vuracaksınız. Düşman için değil yaratığa sıkmak için almalısınız.

Geminiz güçlüyse zaten indirim paketi de varsa 200 veya 300 bin küsür alın kenarda kalsın.

İyi forumlar.

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  3. xxkubixx

xxkubixx User

1 milyon urin var 100k ver gitsin bol bol kullanırsın yaratıklara karşı
    ben 20 bin tane almıştım işe yarıyor baya. hele seprom+job100 süper .tam görev yapmalık.

4. PAŞA01

PAŞA01 User

uri kasmak için uri harcamak manıtklı gelmiyor x4 yerine rutbe kasarken işe yarar indirim paketiyle fln ama

5. Gemim golide x1 10k civarında vuruyor ve 800k seprom besli. Ona göre cevaplarsanız sevinirim.

6. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Jop 100 ü npc kesmek amaçlı düşünüyorsanız pek tavsiye etmem ama IM-01 alarak kendinizi enfeksiyonlayıp verdiğiniz hasarı artıra bilirsiniz.

İyi forumlar.

7. almana gerek yok çünkü verdiğin uriyi geri alamıyorsun, sıralama kasmak için alınabilecek bir uridium ama kapı yaparak da sıralama kasılabilir sizin tercihiniz

x1 i 20k atan gemide cubi kessen bile attığın lazerin karşılığını tam olarak alamıyorsun bizzat denedim, indirim paketin varsa verdiğin uriyi alır belki biraz da kar yaparsın. Ama x1 20k atan gemin bile olsa almazsın gider alfa beta gama dönersin x4 kasar sıralama kasarsın ve yine verdiğin urinin çoğunu geri alırsın

8. ÇORBACI

ÇORBACI User

urin bolsa ve harcayacak yer arıyorsan al ama geminin eksikleri varsa x1 le takılmaya devam et.

9. coder545

coder545 User

ben aldim indirimli 0.37 uriden. anca bu fiyattan full gemi + ciftin varsa cubi ve ice gibi yaratiklardan biraz uri gelir. zaten uri kasmak icin degil normalde keserken baskalari gelir diye kesmedigim cubiler icin aldim sure kisalinca cubiyi kaptirma/paylasma ihtimalin azaliyor.

10. gerek yok kapıya basarak elde ettiğin lazer cephanesi de yeterli olacaktır.

11. Herkese teşekkürler. Kappa yaparken boss kucurbiuma ve century falcon'a x4 sıkmamak için 5k aldım sadece.

Konu kilitlenebilir.

12. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.