Joygameden bağlanılan kullanıcı hakkında(acil)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sonsabah27 tarafından 9 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sonsabah27

sonsabah27 User

herkese selamlar kolay gelsin.
    joygame'den kayıtlı idim oyuna o platform üzerinden bağlanıyordum. bugün darkorbite direk kullanıcı adı ile girmek istedim ama bir türlü kullanıcı adını bulamadım. joygame ile arasında nasıl bir bağlantı var biri açıklarsa sevirim..

şimdiden teşekkürler.. iyi forumlar...

2. Merhaba ,

Ne tür bağlantıları var kesin olarak bilmiyorum fakat ara ara bir takım ortak etkinlik tarzında birşeyler yapıyorlar iye biliyorum.

Konuyu anlaşılır şekilde yazarak gerekli bilgilerinizle ( Server ve ID ) birlikte durumu support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

3. joygame darkorbitin belli bir serverini kiralayıp, tüm satışa sunulan şeylerin joygame ye ait diye biliyorum.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Joygame üzerinden açılan hesaplarda yine joygame kanalı üzerinden giriş yapabilirsiniz farzediniz ki facebook yada bigpoint üzerinden hesabınızı açtınız normal giriş sayfasından yapmak istediğinizde yine aynı hataları alabilirsiniz supporta yazarak yada joygame içerisindeki destek bölümünü kullanarak supporta mesajınızı yazabilirsiniz ve ne yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz bir aracı kurum olan joygame üzerinde bir çok oyun platformu bulunmaktadır darkorbitte bunlardan biridir.