JPA 500 gg sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARANLIK______EFSANE tarafından 30 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben jpa da 3. turs atladim 500 gg vermedi. gecen ay yapmistim 500 g vermisti lutfen ysrdimci olunuz

2. öyle bisey varsa bende 4 de elendim banada gg :D:D

3. arkadasim ben gecej ay 500 gg aldim ilk yapisimdi ama bu ay vermedi 500 gg neden bilmiyorum

4. arkadaşlar geçen sefer jpa da oluşan sorunlar nedeniyle darkın bir telafi hediyesiydi o 500 gg ler bu sfer sorunsuz bitirdiler niye versinlerki daha

5. haa gecen ayki turnuva iptal edildi ondan telafi olarak verdiler yoksa öyle bi ödüllendrme yok

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bahsettiğiniz JackPot arenasında ki ödüller , Yaşanan sorunlardan ötürü , telafi olarak verilmiştir.

JPA ' da , İkinci ve Üçüncü olanlara da ödül verilmesine ilişkin bir tartışma ve görüş konusu açılmıştır.

Oyun Yapımcısı Soruları Hakkında

İkinci ve Üçüncü olanlara verilecek , verilmesi gerektiğini düşündüğünüz ödüller ile ilgili yukarıda ki konuda görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.