JPA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve danqer tarafından 22 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. danqer

danqer User

iyi geceler. jackpot hakkında yeni bir bilgi varmı bu pazar olurmu ?

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Şuanda herhangi bir bilgi ulaşmadı. Sorunlar giderildiği zaman aktif olacağında forum üzerinden duyrulacağını düşünüyorum. Zaten katılım için form önceden aktif oluyor.

Keyifli Forumlar

3. sayın adminlerim bugun saat 13.30 da oyuna rest çekildi bunun hitac çeklişi ödüllerinin dağıtılmasıyla bir alakası var mı ? ve ne zaman dağıtılacak bu ödüller artık :D

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Gelen reset genel resettir. Hitac ödülleri daha dağıtılmamıştır ama en kısa zaman dağıtılacağını tahmin ediyoruz.

Keyifli Forumlar

5. MR.DECCAL.

MR.DECCAL. User

Admin şu hitaç ödülleri herkesemi dağıtılıyor yoksa seçili kişileremi o_O Bundan önçe hitaç vardı hitaç tan aldığım ödül 10 LF-4 idi :cool:

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Çekiliş ile belirlenen ID lere ödülleri dağıtılacaktır. Ay kapsülüne attıysanız, oyun içi ödüllerin çekilişine Güneş dönüştürücüsüne attıysanız reel hediyelerin çekilişine katılabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

7. MR.DECCAL.

MR.DECCAL. User

Bu sefer 1.000.000 Uridyum bana çıkar İNŞALLAH :D

8. Nerede bu ödüller hala dağıtılmadı dün dediler yarın dağıtılacak bugün dediler Çekiliş ile belirlenen ID lere ödülleri dağıtılacak ben bişey göremiyorum gelsede artık bize göğe ersek :)

9. Merhaba ,

Hitac ödülleri dağıtılırken duyurusu yapılır.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.