Jupiter

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 28 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Hocam bu ne diyor ya :D

Yahu ben sanki sizden dünya kadar cephane uridium alıyor muşum gibi konuşuyor :D :D

Adam kayırma yok diyoruz laftan anlamıyorlar...

Valla ne diyeyim işte isyanımı anlıyorsunuz insanlar ne güzelde iftira atabiliyor :D

Neyse hakkıma giriyorlar girsinler girsinler sonuçta öbür tarafda davacı olacağım hepsinden :D

Bu yeni olan bir şey değil zaten alıştım hep iftira yemeye :)

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Biz biraz anlayışlı davranmaya çalışıp biraz da esnek tuttukça maalesefki bu sonuçlar doğuyor.Yalnız size de çok kez yazdım hiç dinlemiyorsunuz bizi ,lütfen olaylara müdahil olmayınız.Fazla korumacı hal bu sonucu doğuruyor,sizle bir bizi de zor duruma sokuyor.

3. _DODGE_

_DODGE_ User

İyi tamam tartışmaya girmeyeceğim fakat bu yaptıkları hoş değil.

İftira atanlara cevap vermeyeceğim.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Yani lütfen cevap vermeyiniz.Ayrıca savundukça altında farklı sebepler arıyorlar.Bu kez arada biz kalıyoruz..Rica ediyorum.

5. _DODGE_

_DODGE_ User

İnsanları yinede sağ duyulu olmaya çağıracağım fakat tartışmaya girmem sıkıntı yok cevap vermem onlara.

6. _DODGE_

_DODGE_ User

Hocam o değilde bu aylar baya bir başınız ağrıyacak gibi özellikle forum ekibinin.

Youtube da ki videoların yorumlarını okudum imza kampanyası başlatmayı düşünüyorlarmış.

Artemis dahil bir çok kişi görevden uzaklaştırmaya çalışacaklar yani kurunun yanında yaşda yanacak gibi.

Bu haksızlıklar bu yapılan şeyler cidden miğdemi bulandırıyor zaten oyunda bir ton her kafadan insan var adamlar zaten bomba gibi patlamaya her an hazır buda tuz biber oldu.

Kusura bakmayın biraz sinirlendim orada suçsuz yere bana iftira atılması pek hoşuma gitmiyor...

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Bizde her şeyi haber alıyoruz ,sağ olun eksik olmayın,bu sıra çok yoğunluk var ,malum bazı kişilerin bu ön yargılı yaklaşımları sebebi ile moraller de bozuluyor ,görüyorsunuz.Siz bari bu dönemde sakin olun o sebeple size özellikle yazıyoruz,anlayış istiyoruz.

8. _DODGE_

_DODGE_ User

Hocam durumun ciddiyetinin farkındayım şimdi sabahtan beri güzelce yazıyorum zaten gördünüz adamın teki çıkıyor diyor ergen yok anlama kapasiten yok vır vır vır :D

Dedim devam edeyim uslubu bozmamaya onlar dahada karalamaya devam ettiler dedim yeter be sizle mi uğraşacam sabır kalmadı :D

Aslında bu ortamı oluşturanda oyunun yapısı sonuçta oyunun yapısında var ben dokunulmazım ben efsaneyim ben kralım moduna giriyorlar oyuncular.

Şahsen benim yetkim olsaydı yükseklerde yetkim olsaydı kuş uçurtmazdım ama şu manada küfüre felan göz yummazdım.

Zaten sizlerin iletişim kurduğu yani Adminlerin iletişim kurduğu platformlarıda biliyorum yani ki oralarda çok güvenilir değil bu tip şeyler çok rahat yaşanabiliyor.

Kapalı kutu gibi bir sistem gerekli.

Bir ara şu GİŞ kurallarını görevli alma kurallarını ve şartlarını çay alıp baştan aşağıya okuyayım eksik bir şeyler var ki bu tip şeyler başınıza geliyor.

Hocam şahsen sizleri de yormak istemiyorum inanın şu konuları açarken bile size sildirmeyi çekinerek istiyorum sizi meşgul etmeyi pek istemiyorum sonuçta bir yandan oyunculara yardım ediyorsunuz bir yandan takımın görevleri bir yandan Almanların verdiği yönergeler var.

Sizde arada kalıyorsunuz elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım siz nasıl isterseniz.

Şunu belirteyim bundan sonra şunu yazacağım konulara;

"Kanıtınız varsa supporta veya forumda sohbet bölümü üzerinden yetkililere bildirin ve lütfen tartışma yaratmayalım herkes sakin olsun"

Bunu yazar çıkarım kim ne derse desin bana ne der geçerim ama sizden de ricam olacak hakaretlere ceza vermeyin ceza verince dahada kötü oluyor sansürleyin şimdilik yada dün yaptığınız gibi uyarı verin çok aşırıya kaçılırsa ceza verin.

Şu olaylar düzeldikten sonra eskisi gibi ceza vermeye başlarsınız çünkü görüyorum forumdan beni bannladılar diye insanları dahada kışkırtma içerisine giriyorlar.

Bu durumlarda çok hassas olmak şart.

Kolay gelsin.

JUPlTER bunu beğendi.
  9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Öyle yapmaya çalışıyoruz.Zamanla yola girecektir zaten :)Umarım.

_DODGE_ bunu beğendi.
  10. _DODGE_

_DODGE_ User

Benim şu an tedirgin olduğum bir kaç nokta var.

Şimdi bu videolar geldikçe insanlar dahada öfkelenecek.

Onuda geçtim oyunda şimdi bir etkinlik olurda gene tosun paşa gibi sömürürse ve bu seferde 1 aylık cezayla yırtarsa dahada kötü olacak.

Yönetimin bug kullanımlarında katı olması gerekiyor.

Bug kullananlara çok ağır şartlar uygulanmalı bir yandan ise oyuncuların çok rahat uridium kazanabileceği bir eko sistem oluşturulmalı ancak bu şekilde bug kullanımı kesilir çünkü oyun son derece pahalı bir yerlere gelmek için en az 500-1.000 tl vermek gerekiyor.

Oyuncularda bunu istemiyor size tavsiyem bu konuda görüşleri Almanyaya iletmeniz.

Almanya red edebilir ama onlar kazandıkları paraya baktıkları için ülke takımları onlar için pek bir önem arz etmemekte.

Okapi 32'den farkım yok onu fark ettim şu an nedense kendimi Hakan fidan gibi his ediyorum :D

JUPlTER bunu beğendi.
  11. .KAPLAN

.KAPLAN User

Selam Dodge,

Biliyorum bazı olaylar sizi rahatsız ediyor ancak sizin olaylara müdahale etmeniz, başka oyunculara bizim ve ya sizin taraf tuttuğumuzu düşündürebilir.

Rica ediyorum lütfen bazı konulara müdahale etmek yerine rapor edin biz gerekli araştırmalardan sonra raporunuz geçerliyse gerekli işlemi yaparız.

İyi akşamlar...

12. _DODGE_

_DODGE_ User

Hocam zaten amaçları karalama yapmak görmüyor musunuz ? :D

Eleştirmek değil dertleri hakaret etmediğim halde sakin durduğum halde adam bana gelip hakaret etmeye uğraşıyor :)

Bakınız ben savunmamı yaparım bunu güzelce söylüyorum ama adam bana iftirada bulunuyor.

Taraf tutulan bir şey yok ortada bunu sizde biliyorsunuz zaten taraf tutulduğunu düşünen varsa kanıtları ortaya sererim sıkıntı yok yani.

Sonuçta benim gemime kimse gelip uridium vip katlayıcı veya başka bir şey sokmuyor kendi yağımda kavruluyorum.

Dertleri şu an aynı fikirde olmadığım için bana hakaret etmek :)

Aynı fikirde olsaydım onlarla beraber yönetimi karalasaydım oooo yaşa dodge ooo helal dodge kral adamsın olacaktı :)

Ben kendini geliştirememiş bir zihniyet görüyorum :) İnsan biraz kafasını kullansaydı bana iftira atmazdı :)

13. .KAPLAN

.KAPLAN User

Şimdi siz benim uyarımdan sonra başkasının mesajına cevap vererek benim uyarımı çürütüyorsunuz.

Size işem yapmazsam başkaları da size cevap vermeye devam edecek.

14. _DODGE_

_DODGE_ User

Bu işi çözecem ben siz merak etmeyin.

Çözemezsem susarım.

Bir insanın karakterini edebi belli eder bende edep ile hareket edeceğim.

O yüzden sizden ricam hakaret edenlerin sadece mesajını editleyin dikkat ederseniz mesajlarımda tartışmaya çekmemeleri için uyarıda bulunuyorum :)

15. _DODGE_

_DODGE_ User

Hocam ne yaptınız ya kilit attınız daha kötü olacak şimdi sabote ettin diyecekler...

Lütfen şu kilidi açar mısınız bakın rica ediyorum.