kabak festivali görevleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Optimus312 tarafından 21 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Optimus312

Optimus312 User

merhaba bu etkinlik görevi dün kabak festivali görevi 4 ü de bitirdikten sonra bugün yeni görevler açılmadı nedeni nedir

2. Merhaba ,

Görevler günlük geliyor ve Türkiye saati ile 01:00'den sonra yeni görevler gelecektir.

İyi forumlar.

3. Hocam görevler günlük gelmiyor. Ben bütün görevleri bitirdim dün ama bugün görev gelmedi.
    Acaba toplamda kaç tane görev geliyor söyleyebilir misiniz ?

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Cadılar bayramı etkinlikleri il ilgili konuya buradan ulaşabilirsiniz.

Kapı hakkında Temel Özellikler bölümünde;"Bir özel hedef de dahil 7 ayrıcalıklı görev"cümlesi yer almakta.Yanılmıyorsam bu görevleri yaptıktan sonra görev çıkmayacak.

Tüm görevleri bitirdikten sonra,ilerleyen zamanlarda tekrar etkinlik görevleri kısmına bakmanızda fayda var.

Keyifli Forumlar.

5. Daha etkinlik gelmeden etkinlik yazıalrını ıkumuştum ben 7 görev gelecek dedilerdi bende yaptım bitirdim daha varmı diye size sorayım dedim ne olur ne olmaz yani :D

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şu an ufukta görünen yok.Fakat oyun bu,ne olur ne olmaz.Takipte kalmak lazım.

Keyifli Forumlar.

7. Gelir gelir :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.