kaç adet pet alınır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nail1454 tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nail1454

nail1454 User

Merhaba, ben bir karakterin kaç tane pet alabileceğini merak ettim, dükkanda bana gözükmüyor ama daha şimdi birinin ardında isimleri aynı olan 2 adet petle gezdiğini gördüm, hatta becerebildiğim kadar takip ettim ve petleri seçtiğimde, petlerin üzerinde veya takip ettikleri gemide yazan isim değilde klavyede orta sıradan sırayla yazılmış harfler çıktı? ayrıca 1 sn falan seçili kaldı, forumda milletin sürekli bahsettiği bot bu mudur, ekran görüntüsü alsam işe yarar mı? nasıl şikayet etmek lazım?

2. bot bu değil ama 2 pet farklıymış :) sen foto moto video aldıysan supota at

3. nail1454

nail1454 User

Foto işe yarar mı? ve bu oyunda oynarken kullanabileceğim video kayıt programı tavsiyesi verirseniz iyi olur.

4. Pet npclerinden bahsediyo bot falan değil yani baya güldüm ya öyle bot mu olur

Open broadcaster software
    bunu kullan tamamen ücretsiz ama kendi sitesinden indir bu arada alt alta gitti öncekini düzenleyemedim mobildeyim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Eylül 2015
    nail1454 bunu beğendi.
  5. nail1454

nail1454 User

:) Teşekkürler kilitlenebilir.

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz , isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.