Kaç Çeşit Droit Tasarımı var ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _кคгเ̇z๓ค_ʓ5_ tarafından 18 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler ben uzun zamandır araştırıyorum ama bulamadım sorumun cevabını o yüzden buraya yöneltiyim dedim.Kaç Çeşit Droit Tasarımı var ? Özellikleri neler nerelerden elde edebilirim ?

2. havoc ve herkules tasarımları var
    havoc kırmızı renktedir tüm diroitlerine takarsan %10 hasar verirsin.zeta kapısından cıkar
    herkules mavi olan %10 kalkan verir aynı zamanda tüm diroitlerinde herkules varsa dp %20 artar.kappa kapısından cıkar
    kapıda gelme ihtimalleri var tabiki her seferinde gelmiyor

_кคгเ̇z๓ค_ʓ5_ bunu beğendi.
  3. Kardeş bir de kahverengi gibi bir tasarım var o ne ?

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

Onlar diroid tasarımı değil.apis ve zeus diroidleri.yani 9. ve 10. diroid.

5. zeus ve apis diroitlerinin renkleri iristen farklıdır tasarım değil yani

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konuyu genel olarak toparlarsak apis ve zeus hakkında ayrıntılı bilgi için burayı inceleyiniz. Ayrıca droit tasarımları olarak iki ayrılır bunlar havoc ve herculestir. Havoc tasarımını fullediğinizde geminize %10 luk bir vuruş etkisi vermektedir ve havoc tasarımını zeta kapısını yaparak elde edebilirsiniz. Zeta kapısı hakkında ayrıntılı bilgi için burayı inceleyiniz. Hercules tasarımınları her biri %35 kalkan etkisi vermektedir eğer herculesleri fullerseniz geminize ayrıca %20 dp etkisi verecektir. Hercules droit tasarımını kappa kapısı yaparak elde edebilirsiniz. Kappa kapısı hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

_кคгเ̇z๓ค_ʓ5_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.