Kaç GG basılmalı? Leonov vs Venom

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve danze_macabre tarafından 6 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar 2 adet sorum olacak sizlere.

2 Zeus kapısı yapacak kadar Uri ve GG var fakat bazıları diyorki tek tek bas bazıları diyorki 10-10 bas. Hangisi daha avantajlı nedeniyle yazarsanız sevinirim.

Diğer sorum ise sürekli 1-3 ve 1-4 haritalarında NPC kesiyorum kutu toplamak işkence gibi geldiğinden daha rahat uri kasıyorum. Şu anda ben de Venom mevcut Leonov kullanmak daha mı avantajlı ve neden? Venom gemimi kaybetmeden Leonova sahip olmam mümkün mü yani geçiş yapabilir miyim?

Teşekkürler cevaplarınız için.

2. İlk sorunun cevabı klasiktir. Tamamen şans işi.

İkinci soruna gelirsek; Eski haritalarda yani x1 x2 x3 ve x4 haritalarında leonov daha avantajlıdır. Ekstra dp, kalkan ve vuruş özellikleri vardır.
    Gelelim venom u kaybetmeden leonov u nasıl kullanacağına.
    İhaleden leonov aldığını düşünelim. Aldığın gemiler hangarda toplanıyor. Sen 10 tanesini favorilerine ekleyip geçiş yapabiliyorsun. Ancak venomda olan ekipmanları leonovda göremessin. Leonov a takmak için önce diğer geminden çıkarman gerekli.
    Mevcut gemilerin arasında geçiş yaparak istediğin gemiyle oynayabilirsin...

danze_macabre bunu beğendi.
  3. Yani ben açık artırmadan Leonov aldığım takdirde Venomu kaybetmem fakat geçiş yapmak istediğimde Hangardan malzemeleri seçtiğim gemiye taşımam gerekir doğru mu anladım?

4. Aynen öyle.

danze_macabre bunu beğendi.
  5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Zeus kapısı diye bir kapı yoktur. Sanırım Zeta kapısını kast ettiniz.. 10 10 Basarsanız çarpanları yakalamanız kolay olur. Genelde şansa bağlıdır ancak pek çok oyuncu 5 5 veya 10 10 şekilde basıyor.

Aldığınız her gemi hangarınızda bulunur ve kaybolmaz yani istediğiniz gemiyi istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
    Evet, farklı bir gemiye geçmek için önce kullandığınız gemideki malzemeleri çıkarıp diğer gemiye takmanız gerekir.

İyi forumlar.