Kaç GG basılmalı?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve danze_macabre tarafından 3 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar merhaba Zeta için kaç GG ye kadar kaçlı ve kaç parçadan sonra kaç Gg basmak mantıklı acaba? Biliyorum böyle bir konu var fakat ilk önce mi 100 lü yoksa sonra mı 100 lü basıldığını anlamadım.

Ben normalde Phoenix gemisi ile sürekli 10lu basıyorum.

2. zengin degilsen 2 saat oturup tekli basacaksin, carpan biriktirmeden ciktigi an kullanacaksin. en iyi yontem budur gerisi sans.

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Ben hep 50-60 GG ye kadar 100'lü sonra ise 1'li basarım çarpanları tutturmak adına.10 Lu bastığınızda son parçalarda özellikle kendi kendine çarpan gelmesi gerçekten zor oluyor son parçaları 1'li basmak her zaman için daha verimli oluyor tecrübelerimce :)

İyi forumlar.

4. ben şu taktiği duymuştum paylaşayım mayın veya tamir kuponu çıktıktan sonra gg kapı parça çıkma şansı daha fazlaymış diye duydum biraz denedim hakkatten oluyo 6 parça birden tamamladım 2 3 seferdir

Quenn bunu beğendi.
  5. 5 li 5 li bas sonra çarpan çıkınca 1 tane 1 li bas, çarpanı işaretleyip 5 liyi yapıştırr gelsinnnnnnnnnnn

6. Minerva

Minerva Guest

Ben de şuraya kendi hurafemi bırakayım o zaman. Xenomit'in arkasına asla çarpan basmam. Xenomit çıktıktan sonra birkaç kere 1'li basar, Xenomit çıkmazsa çarpanı basarım :D

*-MR.YADEC-=)*, Quenn ve Themis. bunu beğendi.
  7. sevval09

sevval09 User

İlk 3 kez 100 lü bas sonra hiç çarpana bakmadan seri seri 10 lu bas sonra mesela 107/111 oldu 1 liye geç çarpan 4 olduğunda çarpanla bas ya da 108/111 oldu çarpanın 3 olmasını bekle öyle bas anlamışsındır heralde 1300ggye zeta açtığımı bilirim bu taktikle

Quenn bunu beğendi.
  8. Ben açılana kadar 100'lü basarım. Hiç uğraşamam valla :p

9. Taktiğim şöyle:

7 kere 100 GG.
    5 kere 10 GG.
    Geri kalanı tek tek basarım.

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Benim fikrim kapıyı baştan sonra 5 er gg basarak açmanızdır. Kendi gemimde bu şekilde zetayı 1600-1900 gg arası açıyorum.

İyi forumlar.

Quenn bunu beğendi.
  11. MrWho

MrWho User

Çarpanları bekletiyor musunuz

12. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Çarpan olayı şansa bağlı gibi pek tutturamasam da genelde x2 x3 olduğunda basıyorum.

İyi forumlar.