Kaç gg, kaç uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆_БΞSƮЩΞSƮ_☆ tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şuanda 960 gg 90k uridium var zetaya bunları nasıl bassam en karlı çıkarım vip var sadece yarın öğlen bitiyor bitmeden açmam lazım tahmininiz nedir kaç uri kalır açtıktan sonra.

2. 2000 2500 gg ile açılır oratalama 2200 diyelim 2200-960 = 1240 1240*80uri = 99200 eğer indirim paketin yoksa acilmama ihtimalide var ama şanslıysan açarsın 10 k üri falan kalır

3. Merhaba,

Biriktirdiğiniz enerji miktarı Zeta kapısının açılması için yeterli olmayacaktır.
    Elinizde kapıyı açıp uri kalmasını istiyorsanız indirim paketi almalısınız , daha avantajlı olacağını düşünüyorum.
    Bunun dışında kapıyı açarken çarpan tutturmaya çalışın.

İyi forumlar.

4. Ben şahsen kappayı 100k uriyle açmıştım indirim+vip+haftasonu indirimiyle. Zetası açılabilir. Şans işi.

5. Merhaba,

Umarız arkadaşımız kapı açmaya çalışırken şanslı gününde olur.
    Kapılar hepimizin bildiği gibi açılırken bazen bizi yoran bazense sevindiren şekilde açılmaktadır.
    Bol şans diyelim tüm arkadaşlarımıza :)

İyi forumlar.

6. DUMAN.

DUMAN. User

haftasonu indirim paketi ile her türlü açabilirsin

LegendaryKing47 bunu beğendi.
  7. 1045 gg ile 83 parça açtım ve şuanda indirim yok kapıda
    vip indirimi kapının yanında sönük kalıyor ben bekleyeceğim şuanlık indirimle vip çakışırsa açarım bilgilendirme yaparım buradan

8. indirim +vip+gg indirimi spheard veya phonix ile gg basarsanız 70 ile 100 bin arasında bir uriye acılır 0dan

9. İndirim gelmedi son parçaları tanesi 100 uriden 100k uriye açtım konu kilitlenebilir

10. Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.