kaç günde elit+elit olurum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAREMELA_ tarafından 14 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CAREMELA_

CAREMELA_ User

arkdaşlar günde 50 k uri kasıyorum ve 200 gg ortalama kasıyorum.şu an gemimde 10 lf4 var 10 iris var 3 havoç 1 herkül var.5 hangar yerim var.petimde 12 radar 1 kamikaze 1 toplayıcı 1 hammede toplayıcı 1 ticaret modülü var hepsi 3 lvl.12 tane kurtarma protokülümde var 3 seviye.35 argem var ayrıca.14 ay boyunca oynasam full + full olurmuyum ?? bilenler cevap yazsın lütfen

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

3. arkadaşım bana nerde kasıldığını söyleyebilirmisin? sadece lf4 ler eksik bide 2 havoç var

4. omerbedir

omerbedir User

Neden olmasın 50k uri az rakam değil vaybe :eek:
    zeta günüde zeta yapmanı tavsiye ediyorum ödüller seni memnun edebilir. Cuma günleri saat 8 de geliştirmede indirim var kaçırma onu lf-4 ve diroitlerini lv 16yapmanı şiddetle tavsiye ediyorum ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.