Kaç Hades ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 24 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Merhabalar;

Yaklaşık 200 k uridiuma yakın bir param var sizce x2 gününde kaç tane hades dönebilirim indirim var.

Bence 10-20 arası dönerim diye düşünüyorum bundan 2 hafta önce 120 k uridiuma 10 kere döndüm.

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Ortalama 7-9 arası hades yapabilirsiniz.

İyi forumlar...

3. 1hades 20-25k ya patlıyor 8-10 dönersiniz.

4. _DODGE_

_DODGE_ User

2 tanede açık şu an.

Biraz daha kasayım o zaman...

5. Hocam ben yaklaşık her hafta 50tane falan dönüyorum yaklaşık 1m uridium gidiyor hatta bazen daha fazla fakat şanslı gününüzde olursanız daha hızlı açarsanız o sizin şansnıızdır :)

6. Ezmoce07

Ezmoce07 User

700 k uriye 66 hades rekorum var :)

7. Pek mümkün değil gibi ama şansa bağlı olabilir tabi.Ayrıca kaçlı bastığınıza da bağlı hades gruplarında genelde herkes aceledir o yüzden zorlayabilir fakat sizin grup yavaş yavaş açıyorsa hadesi çok daha rahat olabilir.

8. Ezmoce07

Ezmoce07 User

24 SAAT BOYUNCA 100 lük 5 lik olarak bastım ki ortaalama hep o civarda hades grubu zaten bizim sıkıntı olmuyor yeterkı 24 saat dönelım :d

9. Süper o zaman :) Bizde geç kalmamak için son parçaya 700gg harcadığımı biliyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.