Kaç Hades ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ]KARANLIKLORD[ tarafından 14 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar efendim bu hafta sonu malum hem x2 hem apocalps günü olduğu için hades dönüp spartan fullemeyi düşünüyorum,elimde 900k uridium var birikmiş vipim ve indirimim de var 55 uriye gelecek yanı 900k uridiuma ne kadar hades açabilirim ve bir günde dönebilirmiyim?
     
  2. İndiriminiz ve Vipiniz var ise ortalama 38k uriye bir hades açılıyor e 30 da hadesten geliyor düz 40 diyelim yani bir adet hades 10k ya geliyor 90 tane yapabiliyorsun bu hesaba göre :)
     
  3. .Paradoks.

    .Paradoks. Guest

    Merhaba,

    Şansınıza bağlı olarak bir Hades kapısı genellikle 500-800 ekstra enerjiye açabilirsiniz. Benim kişisel deneyimlerimden belirttiğiniz miktar uridiuma 40-50 arası kapıyı rahatlıkla yapabilirsiniz. Sağlam bir grupla 1 gün içersinde 60-70 rütbeli kişiler ile 80 Hades kapısın bitirebilirsiniz. Şimdiden hatırlatayım gece uyku yok, bol bol kahve hazırlayınız kendiniz için ;)

    İyi forumlar.
     
  4. öylemi dersiniz ya ben uykumdan feragat etmeyen bir insanım benim için biraz zor olacak anlaşılan :)
     
    .Paradoks. bunu beğendi.
  5. .Paradoks.

    .Paradoks. Guest

    Merhaba,

    Akşam saat 5-6 gibi rahatlıkla Hades grubu bulabilirsiniz. 6 saatte 20-30 Kapı yapabileceğinizi düşünüyorum.

    Iyi forumlar.
     
  6. geçenler de sabah kadar hades döneyimdedim ancak 20 tane falan yaptım hemde hiç durmadan kestik bir günde nasıl 80,90 hades yapılıyor anlamış değılım
     
  7. .Paradoks.

    .Paradoks. Guest

    Merhaba,

    Orgeneral rütbesi için alt rütbenizdeki kişi ile 100k rütbe puanı farkı ile yarışıyorsanız 80 Hades oluyor :)

    İyi forumlar.
     
  8. haklısınız sayın paradoks :)
     
    .Paradoks. bunu beğendi.
  9. omg iyiki öyle bir rütbe derdim yok ya adamlar hep kapı derdinde ayda yılda bir bu kadar fazla döneceğim genede strese girdim adamların hergünü stres ozaman :)
     
    .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.