KAÇ VURURUM YARDIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Stoegoes-61 tarafından 26 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 24 ARGE KALIN SIKMA GOLİATH ENFORCER TASARIM FULL İRİS(16LV HEPSİ)30 LF3 1 LF4 1 HAVOC 16 LV OLSAM KAÇ VURURUM ?

2. BonusRasta

BonusRasta User

Öss de çıkmıştı ben bunu "c" şıkkı yaptım 6.000-7.000 arası acaba yanlış mı ? :\

Şaka bir yana İrislerim levelsiz goliath, havoc yok, lf4 yok, arge kalın sıkma değil içi tamda lf3 dolu olmasa da 4k küsür vuruyor. Yukarıda da kaba taslak salladım

3. BonusRasta

BonusRasta User

Beslemesiz zor sanmam, birazdan arkadaşlar cevaplar bilen vardır.
    150lf3 hasar x 30lf3=4500 falan yapıyor. İşte buna %5 tasarım ekleyince 4700 vuruş desek
    İrislerde seviye 16 olunca en fazla 6k yapar diye düşünüyorum.

4. bu gemi max. 5700 civarı vurur tahminen.

5. 5000-6000 arası vurursun beslemesiz bende 3 lf4 28 lf3 21 arge kalın sıkma var o civarda vuruyom

6. skayra1

skayra1 User

21 arge ile kalın sıkma yapılınca npc lere vurus olarak etkisi oluyormu ?

7. BonusRasta

BonusRasta User

Dostum konuyu sürekli içerik olarak değiştiriyorsun benim yazdıklarım çok saçma duruyor yapma böyle :D

8. skayra1

skayra1 User

hocam kalın sıkma yazmışsın ya atağı artırıyormuş gibi bir izlenim uyandiriyor ama kalın sıkma sanki sadece göstermelik npc lerde işe yaradıgına dair bise göremedim onun icin sordum :) bide sadece 1 msaj yazdım acaba nasıl sürekli oldu neyse :)

30 lf3+ 1 lf4 ün varmıs anladım kadarıyla.
    30*150+1*200 = 4700
    enforcer tasarım yüzde 5 veriyormuş
    4700+230 = 4930
    irislerin 16 kademe olanı yüzde 6.4 veriyormuş 8 iriste toplam 16 lf3 katmış olsan
    153,60

4930+153,60= 5083.60

Havuç. tasarımsız toplama cıkarma yontemi oyunun verdigi sayılara göre cıkan sonuc bu. havuç için bazıları tek başına 1 tanede olsa da atak veriyor diyor bazıları bütün droidlerde olmaz ise atak vermiyor diyorlar. bilemiyorum o konuyu.
    Hesaba gore 5 bin vurman gerekirken tahminim sen npclere bu konfi ile yaklasık 3900-5000 arası vuracaksın...
    argede kalın sıkma sadece argenin 24 oldugu sadece belirtiyorsa yukarıda yazdıgım atagı vuracaksın
    Egerki argede kalın sıkma işe yarıyorda ayrıca ek atak veriyorsa değişecek. zaten benimde ilk yazdıgım soru bunun hesabını yapabilmek icindi...
    saygılar...

9. BonusRasta

BonusRasta User

Alıntıyı yanlış yapmışım kusura bakma konu sahibinden bahsediyordum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.