kacınma protokolu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve numberone06 tarafından 26 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. artık kacınma protokolu calısmıyor sızdede oylemı beyın keserek uri kasabılıyorduk onuda kapatmıssınız bbız nerden uri kasıcaz lutfen son gelen pet guncellemesı yuzunden hata var dıyın

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  2. SeKeT1212

SeKeT1212 User

yeni gelen pet güncellemesiyle birlikte pet kaçınması çalışmıyor güçlü bir klandaysan mindfire kesebilirsin değilsin artık kesemezsin durumuna getirdiler... bigboint ekibi sanırım oyuncu azaltamaya yönelik çalışmalar yapıyor eskiden etkinliklerde uri kasılabiliyordu onuda artık getirmiyorsunuz cubikon kesemiyo emek verenler otolar yüzünden inovake kesemıyor emek verenler otolar yüzünden mindfire kesemiyo en iyisi oynamamak.

3. oyuncu azaltmakla ne alakası var siz petinize kestirip kasılın diye yok yaratıklar inşallah invoke için de çalışmıyordur artık. oyun sadece sizin değil her ne kadar yönetimi savunmasamda sizin gibi oyuncularıda savunamaz kimse kusura bakmayınne olsun istiyorsunuz 1 gg 1 uri olsun , pet yakıtı bedava olsun kolaylaşacaksa hiç oynamyın zaten emek oyunu bu oyun zaman yoksa mama yok

4. ateistkeci

ateistkeci User

Deneme yaptım İnvoke hala kesilebiliyor o şekilde :( sadece Mindfire için düzeltme gelmiş

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bahsettiğiniz durum oyun içerisinde olan açıktan faydalanmaktan başka bir şey değildir, Gerekli raporlama işlemlerimizin sonucundan bu sorun ortandan kaldırılmıştır. Lütfen bu gibi durumlara girmeyiniz.

İyi Forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. İnvoke içinde yapılırsa çok iyi olur birde bu aynı hareketi yapanlar içinde invoke cubi de tedbir alınsa :S sıkıldık artık sabah akşam kasıp geliyorum pet atmış adam kamuflesini açıyorum belli yani oyunda felan değil umarım düzelir çünkü eksi yemekte sıkıldım bunları kese kese.

7. smoonrise

smoonrise User

Bununla ilgili videolar zamanında şikayetler birçok adımlar atıldı ve yanlış hatırlamıyorsam buradaki konularada verilen cevaplarda bug oyun hatası yada yasak davranış denilmedi . Şimdi birden pet güncellemesi yada yeniliği ile birlikte oyun açığı kapatıldı tavrı son derece manidar geldi . Bu oyun açığını yapanları aceba merkez tesbit edip 1 hafta ban ŞP silme cezası da vermeyi düşünüyor mu ? Malum oyun açıklarını kullanmak bunlardan faydalanmak yasak ve ceza verilmesini gerektiriyor , bunlar şahsen aklıma takılmadı değil bizzat kendim 1-2 defa mid - invoke kesme videoaları ile şikayet etmiş biri olarak merak etmedim değil !

8. SeKeT1212

SeKeT1212 User

1 senedir millet hesaplarını fulledi kimse oyun açığı demedi şimdi mi oyun açığı oldu neyse amaç belli anladık.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  9. kaçınma protokolünün asıl amacı petin hızlı hareket edip tıklanmasını güçleştirmek kardeşim sabitleme meselesi bugdu bende ne kadar istemesemde bekliyordum bugun kapanmasını :) kaçınma protokolü amacı dışında kullanılıyordu çünkü 1 lf3 takıp mindden kutu düşürmüşlüğüm vardı sen düşün artık kapanması daha iyi

10. karakule26

karakule26 User

Vallahi türkiye do ekibiniz bişey bilmiyorsunuz ne yapıyorsun herşeyinizi bozdunuz zaten eskiden yakıt kolay kolay inmiyor bi bakıyorum 5 dk 10 k yakıt 5 k daha gitti 10 k geldi bunedir arkadaşım bari parayı bırakınız işinizi yapın işinizi yeter bıktım uri kasıyorum gidiyor uri kasıyorum gidiyor daha neye arıyor bu darkoritte ...:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

11. harbiden de PET feci yakmaya başladı. Modum yakında ben PET'i satacam gibi duruyor :D az kullanılmış pet, yakıt takıntısı olan aramasın diye ilanda bulucağım :p

12. Bir çok defa bu konuda bazı oyuncular bug yapıldığı şikayetinde bulundu. Ancak forum takımı bu durumun taktik olduğu cevabını vermişti.?

13. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle üslubunuza dikkat ediniz ve daha anlaşılır cümleler kurunuz ki belirttiğiniz sorunu anlayabilelim. Oyundaki güncellemeler değişiklikler merkez ekip tarafından yapılmaktadır. Ülke takımlarının görevi bu yapılan değişiklikleri duyurmak, geri bildirimleri raporlamaktır. Oyuna gelen yenilikler, güncellemeler, hata düzeltmeleri merkez ekibin elindedir.
    pet yakıt harcamasını hespalama förmülü;
    1 + ([ P.E.T. ' inizin Seviyesi ]
    2 ) + ([ Yerleştirilen Protokol Sayısı ]
    2 ) + ([ Yerleştirilen Modül sayısı ] * 4 )

Yeni modüllerin eklenmesi ve bu modüllerin kullanılması sonucunda PET'in tükettiği yakıt artmaktadır.
    Yapılan raporlamalar sonucunda bug olduğu belirtilmiş ve gerekli düzeltmeler yapılmıştır.

İyi forumlar.

14. işte bu cidden oyuncularla dalga geçmek resmen kandırıldık .....

15. Aliens

Aliens User

Ne kandırılması? Protokol açıklamasında P.E.T.'inize düşmanların vurma şansı azalır diyor. P.E.T. uzaktan vurur demiyor. Ben sizi anlamıyorum...

16.  
  17. smoonrise

smoonrise User

Birçok kişi şikayetçi bu durumdan oyunda birçok konuda geri dönüş isteniyor ve sizinde düşüncelerinizi önemsiyoruz kelimleri tavırları samimi ise merkezin bu konuda istek ve şikayetleri ciddiye alması lazım , ben yaptım oldu mantığı ile sadece kendilerine zarar vericeklerini unutmamalıdır merkez pet konusunda çok basit bir yeniliği kullanma / kullanmama seçeneği sunması yeterli gelir ama bu para - paymet daha fazlası hep fazlası mantığını bir an önce bırakmalıdır .

Bu konuda 3 Adet şikayet maili atmış biri olarak supporta ; Buradaki tavrın ve uygulamanın eskiden bildirildiği halde ve birçok kişinin forumda verilen cevapların ( Bu cevapların TR ekibi kararı değil merkez kararı olduğu biliniyor ) illegal değildir bu durum demesi ve şimdi bunu bug statüsünde görmesi çok açık bir şekilde kasıtlı oyuncuların malzeme kasmalarında sınırlamadır , pet yeniliği ile petin vuruşlarının artması oyuncuların suçu olamaz oyuncuların madur edilmeside kabul edilemez bunları yine giş kuralları v.s diye dayatabilir bu merkezin azalmış güven ve prestijini daha azaltır ki öylede olacak diye düşüyorum tekrar belirtiyorum merkezin bu oyun içi dengelerdeki adaletsiz tavrı son derece düşündürücü olmaya başladı . Eğer bu bug ise bunu yapanlarıda banlamasını bekliyoruz o zaman merkezin bu konuda ceza vermeyi ara verdiği bug banlamalarının içerisine eklemesi lazım .

Burada tartışılan protokolün içeriği değil , bildirildiği ve defalarca yazıldığı halde bug değildir oyun içi bir taktiktir yasak bir davranış değildir diyip kendi kural ve kaidelerini pet vuruş gücü artınca değiştirip bu protokol yapılan bugtur ve kapatıldı denilmesi , birazcık eğer sözlerinin ve kural kaidelerinin arkasında duracaksa merkez bu bug yapan tüm oyuncuları tesbit eder hepsine ceza verir yoksa bunu kapatıp kural ihlali engelledik denilirse bu sadece menfatini koruma olarak kalır .

NoName45_ ve ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  18. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle yeni PET sistemi hakkında görüş ve fikirlerinizi buraya yazarak geri bildirimde bulunup düzenlenmesi için yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca belirtilen durumun bug olup olmaması merkez ekip tarafından belirlendiği için daha öncesinde bug olarak değerlendirilmediği için bug değildir denmiştir. Fakat sonrasında bug sayıldığı için kapatılmıştır. Bu durum merkez ekibin elinde olan bir durumdur ve daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi görüş ve şikayetlerinizi geri bildirim konusunda belirtmeniz raporlara eklenip düzenleme yapılabilmesi için katkı sağlayacaktır.

İyi forumlar.

19. olması gereken taa en başından berli buydu fakat ben birşeyi anlamıyor ve anlamlandıramıyorum bunun en başta bug olmadığı neredeyse tüm forum yetkilileri tarafından söylenip soran herkese yemek tarifi verir gibi peti kamufleyken yaratık kestirme tarifini verirken ben ozamanda bu bugdur diye feryat ederken dikkate alınmayıp şimdi ne değiştide raporlamalarımız sonucunda kapatılmıştır bu gibi durumlara girmeyin deniyor şimdi aklınız başınıza geldi şimdi bişey desem itham vs diyip içeri tıkacaksınız beni ama yapılan en başta yanlıştı.

20. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi merkez ekipten gelen geri bildirimlere göre forum yetkilileri bug değildir demiştir. Fakat sonrasında merkez ekip bu durumu bug olarak değerlendirdiği için kapatılmıştır.

İyi forumlar.