kacınma protokolu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve numberone06 tarafından 26 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. smoonrise

smoonrise User

Bu hata tabiki merkezin hatası siz merkezin size bildirdiklerini oyuncu topluluğuna iletmekle yükümlüsünüz sizi bu konu özelinde suçlu yada haksız bulmuyorum . Bu konu özelinde merkezin ne kadar hatalı olduğu TR ekibi ve oyuncu topluluğu tarafından zaten gözlendi merkez hakkındaki düşünceleri artık oyuncu grubuna kalmış , tekrar belirteyim siz TR ekibinde hata bulmuyorum asla o anlam çıkmasın hatanız olsaydı asla çekinmez eleştirimi yazardım dün beyaz olan bugün siyah olunca ister istemez bir rahatsızlık doğuyor ki şuanki kararını ben uzun zamandır vermesini bekliyordum doğru olan karar buydu ama bunu pet konusunda menfaatini koruma adına yapmaması lazımdı , belirttiğiniz bölüme aklımdaki düşünceleri yazıcam kolay gelsin iyi görevler .

2. ozaman tamam bak şimdi anladım meseleyi istedikleri gibi değerlendirme hakları tabiki herzaman saklı anlaşıldı merkez.

3. karakule26

karakule26 User

Vallah ben nereye gitsem düşman peşimde ve petle sıktırmaya çalıştıyorum bi türlü oldu pet hiçbirinede vurmuyor boş boş geziyor ne yaratığa nede adama hiçbişey 5 dk 10 k yakıt yazık darkorbitte...