kaçınma protokolü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yusufersin tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yusufersin

yusufersin User

arkadaşlar ben pete kaçınma protokolü alcam fakat tek istediğim petin hızlı bi şekilde manevra yapması yani işlevsel olarak değil görünümsel olarak bi gelişme. 1. seviye ile 3.seviye arasında görünümsel olarak bi fark varmı yani 3. seviyede daha hızlımı manevra yapıyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.. fazladan yere uri vermeyim

bilen yokmu?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2014
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba
    1.seviye ile 3.seviye arasında tabiki fark vardır ve hızı 1.seviyeye göre yüksektir bende kullanıyorum 2.seviye ve gayet hızlı 3.seviye 2 dende hızlıdır.

3. yusufersin

yusufersin User

hmm anladım modum sadece görüntüsü hızlı olsun yeter sizce 3.seviyemi almalıyım eğer bi fark yoksa 1. seviye almayı düşünüyorum ayrıca protokol sayısı arttıkça dahada hızlanıyomu pet?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hangi protokolü yada modülü alırsanız alın her zaman 3.seviye olanı almalısınız yanlız ne kadar çok olursa o kadar hızlı oluyormu bilmiyorum radar protokolü gibi bir işleve sahip ise evet daha hızlı olacağını düşünüyorum yanlız şuda var Düşmanın isabet ihtimalini 3% azaltır ibaresinde 2. alacağınız 3 lvl bir protokol size%6 isabet oranında düşüş sağlayacaktır her eklemede bu oranın artacağını düşünüyorum.

5. yusufersin

yusufersin User

evet ama işlevsel olarak önem vermiyorum sadece hızlı hareket etsin yeter 1 tane alsam yeterli olacak sanırım.. teşekkür ederim modum ilgilendiğiniz için kitleyebilirsiniz..

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bana kalırsada bir tane level 3 size yetecektir iyi oyunlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.