kaçırdığım etkinliklerle ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mummy* tarafından 18 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mummy*

Mummy* User

Daha önce konusunu açmıştım hesabım sıkışmıştı 403 hatası alıyordum support sorunu düzeltemediğini teknik ekibin birşeyler yapmasını beklediklerini söylemişti. hessabımda vip ve katlayıcılar olduğunu söylemiştim modlar bunun da rapor edildiğini söyledi. bunlar belki bir şekilde telafi edilebilir ancan VOT kapısı etkinliğine katılamıyorum bu süre boyunca, günlük giriş bonusu olarak ay sonu %25 indirim alacaktım fazladan onu alamıyorum, kutulardan çıkan fişek olsun wız olsun toplayamıyorum. bunların nasıl telafisi olacak ?

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım size yine kılişe kelimeyi söylemekten sıkılıyorum ama bu konuda supportla iletişime geçmeniz gerekmektedir. Bizlerin bu konuda bir yetkiye sahip değiliz.

İyi forumlar.

3. xxkubixx

xxkubixx User

olmayacak bence hocam.geçti şansına küs.bigpoint buglarıyla ünlüdür bilirsin.şans seni vurmuş bu sefer.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.