Destek Kafam bir kuruş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Luciferr tarafından 4 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Luciferr

Luciferr User

Farklı bir başlıktan merhaba ,) Bu sefer farklı bir başlık görün istedim.Lafı uzatmadan forumda 10 kelimeden 1 i olan "sizce ne yapmalıyım?" sorusunu bende sormak istedim.Cevap veren forum meleklerine şimdden teşekkürler.
    Gemim
    Goliaht(enforcer) 32 lf3 16 bo2 8 iris 1 havoc
    14 arge (3 argede boşta seprom bekliyorum günde 1 k seprom geliyor geliştirmek 5 günümü alır her bir leveli ama 5 gun 5 k seprom demek.)
    Uridyum 180 k
    Vip var Pet 9 lvl kamikaze 3 hammade 3 kutu toplama 3
    Credi 50 m
    Malesef şeref -570 k (yanlışlıkla sıktım yoksa yapmam öyle şeyler :) )
    Sizce de ne yapmalıyım ? Benim aklımda bi 10 gun sonra cerrah tasarımı gelir diye (ben öyle umud ediyorum) bi 110 k uri daha kasıp onu almak var.Siz arge al diyeceksiniz ama seprom çıkana kadar iki arge alırım.Bu arada günde 20-30 k bazende fazla uri kasıorum net hızıma bağlı.Ve hava atmak gibi olmasın(hava atıyorum) çar tam 24 gunluk ve sadece vip çektim.Güzel yorumlarınızı bekliyorum,Keyifli oyunlar.

2. Sen naptin bea kac aydir.oynuyom goli 2 flax 1 lf3 14.lf2 full en pahali lredili kalkan 31.000 uri 11 level yaptim anca simdide spearhead alacam lutu toplayip golinil lf leri fullicem tabi bu ugurda 45.000 uri gidecek ama olsun. O harcadim uriler birgun kat kat gelirler!!!

3. Luciferr

Luciferr User

Sabır en tatlı meyve fakat dalından düşmesi için sabredeceksin :D Çok değişik bir ironi

4. Suan icin durumunuz iyi serveriniz neydi, ayrica once bi serefi + ya dondurun ardinsan katlayici alip biraz daha kutu toplayip veya pallaya gidip hem pet hem siz palla toplayip Zeta acip yaparsk gelen uriduumlarla anahtar alip Helix lf-4 Day de ve Zeus gununde yari yariya acin derim.

Luciferr bunu beğendi.
  5. Merhabalar,

Öncelikle sorunuzun içerisinde bizlere söylemiş olduğunuz güzel sözler için forum adına teşekkürler.Şu an lf4 etkinliği var,belki değerlendirmek istersiniz.

İyi forumlar

Luciferr bunu beğendi.
  6. Luciferr

Luciferr User

Server tr6
    İndirime girmesini bekleyeceğim hem girene kadar 300-400 anahtar olur.Toplu açmak en iyisi.Güzel yorumlarınız için teşekkürler,kilitlenebilir.

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz , isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Luciferr bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.