Kafam Karıştı ne yapsam

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TinyKnight tarafından 3 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TinyKnight

TinyKnight User

leonovum golide var 16 lf3 2 bo2 6 hız var pek vaktim olmuyor 2 3 saat vaktim oluyor maksimum 8 argeyim ne yapsam nasıl kasılsam boş svdeyim britanya 2de

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikli olarak Argenizi 24 e göre ayarlamalısınız.

Leonov gemisinin ev avantajı özelliği sayesinde Eski haritalarda daha seri bir şekilde kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. TinyKnight

TinyKnight User

ya kardeş şu forumda cok kolaymış gibi konuşuyonuz argeni 24 yap felan dünyanın urisini istiyor zaten leoyla saatte 3k anca kasılıyor nasıl yapayım

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ben size kolay demedim zaten,yapmanız gerekenleri yazdım.

X7 haritasında Kristallon kesebilirsiniz.

Cubikon kesen gruplara katılarakta kasılabilirsiniz.

Argelerinizi hemen aynı gün yapacaksınız diye bir kaide de yok.Yavaş yavaş hepsi oluyor.

Keyifli Forumlar.

5. TinyKnight

TinyKnight User

kardeş svde toplam 50 kişi var zaten kimle yapacam cubiyi krisi kris zaten 100k c. kar yaptırıyor anca cubiye girmeye calıssan dalıyolar zaten x7de en cok kisi sayısı 10 oluyor onunda 3ü düşman şirket.

6. Ben seni almanya 7 ye beklerim sw de çok türk var sana iyi yardım ederim klan var iyi para alırsın geleceksen ozelden yaz dostsuz olmaz böyle oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.