kafam karıştı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ziyaaaaa tarafından 16 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ziyaaaaa

ziyaaaaa User

arkadaşalr bu plutus etkınlıgı ıle ılgılı rehbere baktım ama kafam cok karıstı 2 tane gemim var bi tanesi gerçek gemim diğeri ise yan çar (diğer gemi).şimdi arkadaşlar yancarım global avrupa 1 seviye 11 dir şirketi venus.gerçek carım ise tr1 seviye 19 şirket eictir.benım bu etkınlıkle ılgılı ne yapmam gerekıyor kafam karıstıda yaratıkalr hakkında bılgı verın bana

KOMA..SE..BIRA bunu beğendi.
  2. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

aslında etkinlikte yapılacak o kadarda birşey yok tarnomu kassanız urisini kasması dert olur gemi bilgilerinizide paylaşsanız tam bir öneri sunabilirim

3. ziyaaaaa

ziyaaaaa User

tr1 sev 19 full lf4 tüm tasarımlar(golıath)x1x2x3x4x5x6 cephane var bıraz ıyı.fullbo2 apis var zeus yok x1 13 15 k full hız

4. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

şahsen benim etkinliği yapma sebebim puan topladıkça alınan seprom,bossterlar ve etkinlik görevleri lf4ler lazer türlerim full değil ama birleştirmeden 25k uri veripte yapasım gelmiyor sonuçta prometheus lazerleri çıktı ve 2ay sonra yeni bir lazer türü gelebilir o yzden fullemek yersiz benim fikrimce size önerim etkinlik görevlerini yaparak bir ilerleme izlemeniz bu sayede tarnom opitite de toplarsınız dilerseniz hp magma lp4lerine erişeblirsiniz onun dışında pek bi yararı yok görevlerin bazıları 4-4haritasındaki npcye hasar vermeye yönelik o görevlerde biraaz zorluk yaşayabilirsiniz serverinizde ki oyunculara yaratık olayına gelince 20dk bir şamandıra çıkıyor experiment mapinde 45saniyede şamandıraya verilen hasara bağlı bir npc atıyor bu npcye verdiğin hasara bağlı olarak tarnom opitite ve etkinlik puanı topluyorsun npcyi kestikten sonra kutu düşüyor kutuyu toplamayı unutmayın yoksa ödülleri alamazsınız başka merak ettiğiniz bir şey var etkinlik hakkında sorabilirsiniz

5. ziyaaaaa

ziyaaaaa User

verdiğin bilgi için sagol sanırım saçmabir etkinlikki 4 4 e ayak bassam kesılırız görüşündeyim

6. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

müttefiği bol bir klan üyesi değilsen zor olabilir ki olsan bile mayın mücadelesi başlıyor buda bir dert dediğim gibi etkinlik boş sadece görevler içinyapıyorum şuan ki görev 5 oil veriyor bakalım devamındaki ödüller daha cazip gelebilir belki

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.