Kafayı Tırlatmak Üzereyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DODGE-VİPER_ tarafından 13 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar herkese merhabalar konu biraz alakasiz olacak ama su 3 aydir siddetli ozellikle aksam saatlerine dogru cok siddetli bir bas agrisi basliyor buna bir cozum bulmam lazim anlimin ust tarafi niyeyse deli gibi agriyor sanki igne , hancer saplayip cikariyorlar...

Sigara alkol kullanmiyorum.

Yakin zamanda hastaneye gidecegim zaten fakat bu tip bir sorun yasayaniniz varsa nasil geciriyorsa yada azaltiyorsa agrisini bilmek isterim mesela soda yada baska bisi icince azalsin yeter.

Bakan herkese tesekkur ederim.

2. summer1905

summer1905 User

Benim de öyle yazın başım ağrıyor ama antalyada olduğumdan dolayı sanırım güneşe çıkınca direk ağrıyor başım bazı ağrı kesiler alıyorum geçmiş olsun...

3. yarım bardak suyun içine yarım limonu sıkın, içine biraz tuz atıp karıştırıp için baş ağrınız gececektir saygılar !

4. Genelde bende akşama dogru oluyor 5-6-7 gibi basliyor anca uyuyunca geciyor.

Bilgisayardan gelen ekran isigi , günes isigi felanda beter ediyor.

Sirf bundan pc , telefon ne varsa parlakligi azaltmak icin program indirdim.

Uyumak icin odayi tamamen isiktan izole ettim.

Bazen bu agrilar baslamadan once gozlerim karariyor 3 saniye felan bisi goremez oluyorum karincali simsiyah sonra geciyor ama o an bayilacak gibi his ediyorum.

Kafayi yiycem nerdeyse. Gunesde durmakta mahvediyor.

Yarin yada en gec haftaya kan tahliline gidecegim sonuc cikmazsa mr cektirecegim epilepsi baslangici olabilir demislerdi 5 ay once aile hekimindekiler :(
    Oneriniz icin tesekkur ederim deneyeyim.

5. Allah sizden razi olsun hafifledi agri.

6. Migrenin olabilir mi, feci baş ağrısı yapar diye biliyorum :D

7. Bilemeyeceğim ama tansiyon gibi bir şey daha yüksek gibi geldi bana , kan tahlili yaptırmak şart oldu.

Limonlu tuzlu sudan 2 bardak içtim baş ağrısını dün baya aldı.

Ya olacak gibi değil hiç bir şey yapamıyorum beni canlı canlı mezara gömseler ağazımı açamayacağım o derece ayağa kalkıyorum kafama birisi yumruk atıyor gibi...

Niyeyse ön lob ağrıyor ve genelde akşam başlıyor bu ağrı...

8. .KAPLAN

.KAPLAN User

Önemli bir şey olabilir.

Ağrıyı azaltmak yerine bir doktora görünün.

anakin5555 ve winexam bunu beğendi.
  9. içtiğiniz suyun içine düzenli bir şekilde yemeklerde filan suyu içmeden limon suyu varsa biraz sirke birazda kara biber ekleyip için.bu kan akışını düzenleyip beyne bol okjizen pompalamada bire bir iyi gelir yanlız bunu düzenli bir şekilde yapmalısın ben genelde yemek aralarında devamlı uyguluyorum bunu gayetde sağlıklıyım yaşım 42 bu yaşıma kadar diş ağrı hariç hastaneye gitmiş insan değilim inşallah sanada iyi gelir kardeşim allah hepimizden razı olsun açil şifalar !

10. Başım ağrıyınca yapıyorum çokda iyi geliyor teşekkür ederim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.