kafayi yiyecegim hala gemi acilmadi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dunyaadamtr2 tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayin forum adminlerim, son 3 gunde 30 a yakin mail atmisim supporta. Bilerek attigim maillere bakilmiyor mu? Vallahide kafayi yemek uzereyim. Gemimi acmadiklari her dakika supporta mail gondermek istiyorum. Sinir katlayilarim bozuldu. Cektigim indirim paketini kullanamadan bitti biticek. Ben supporta her mail attigimda bu 48 saat yenileniyor ve donus daha sonraya mi atiliyor? Konuyuda kitlemeyin gemi acilmiyor burdan konusarak rahatlamaya cakisiyorum bir nebzede olsa

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

48 saat dolmadan önce attığın her mesaj sizin attığınız mesajı spam durumuna düşürmektedir ve bu yüzden geç cevap verilmesine neden olmaktadır lütfen sabırla bekleyiniz .

İyi forumlar

3. Gemisi acilmayan kalmadi artik. Bilmiyorlar mi kimin gemileri banladiklarini? Sinirden dislerimi sıkmaktan basim agirmaya basladi. Farkli maildende yazdim oda mi ulasmiyor bunlara hadi benim ailimden spam oluyor baska maillerde mi spam oluyor?

4. İstiklal

İstiklal User

Support anlık mesajlaşma birimi değil. Maillerinize gördüklerinde cevap verirler. Günde binlerce maile bakıyorlar.

48 Saat cevap gelmesini beklemeden tekrar tekrar mail göndermeniz hızlı cevap vermelerini sağlamaz. Üstüne aynı mailleri attığınız için sistem sizi Spam ( Reklam Virüsü ) olarak algılayıp , sizden gelen Maillere engel koyabilir.

Bu durumda Support ' a attığınız hiç bir maili , Support göremez. Bu bütün Mail Gruplarında aynıdır.

İki farklı mail hesabı açın ve birinden diğerine sürekli aynı maili atın. Bir süre sonra attığınız mailler , gönderdiğiniz hesaba gitmez. Çünkü Spam filtresi devreye girer ve sizden gelen mailleri engeller.

2 - 3 Gün Sabredin. Cevap gelmezse önceki attığınız maile gelen oto cevapta bilet numarası yazar.

O Bilet numarasını yazarak , Size daha önce mail attım , Bilet numaram bu , geri dönüş hala yapılmadı , İlgilenirseniz sevinirim türünden bir mail yazarak tekrar gönderin.

5. Istiklal adminim ne diyorsun 3 gun beklemek mii.. cildiricam vallahide. Suan attiklarim hic gitmiyor demek ki. Bosuna bekliyorum. Peki baska mailden gemi id sini ve nickini yazarak mail atsam olma imkani var mi?

6. İstiklal

İstiklal User

Ben görevli değilim , üyeyim sadece sistemi bildiğim için söylüyorum. İlk gönderdikleriniz gitmiştir mutlaka , sonradan gönderdikleriniz filtreye takılabilir.

48 Saat bekleyin , cevap gelmezse dediğim şekilde tekrar , farklı bir adresten gönderirsiniz.

7. 9 haziran ogleden sonra dendi 11 haziran ogleden sonraya surda 12 saat kaldi. Farkli maillerden id yi yazarak gondermeyi deneyecegim. Bir sakincasi olmaz insallah

8. İstiklal

İstiklal User

Gönderecekseniz sadece 1 tane gönderin. 1 Den fazla göndermeyin. 48 Saat cevap gelmezse , tekrar gönderin.

Tavsiye

.*GöKMeN*. bunu beğendi.
  9. Merhaba ,

Bir mesaj yolladığınız zaman 48 saat beklemeniz gerekiyor. Yani 48 saat içinde cevap gelmezse o zaman Ticket numarası ile tekrar dönüş yapmanız gerekiyor. Yada sıfırdan mesaj yollayabilirsiniz.

Siz 48 saat süresi dolmadan support'tan asıl cevap gelmedikçe tekrar tekrar her yolladığınız mesaj işlemleri geciktirip yavaşlatır.

İyi forumlar.

10. Iste sabirsizligin verdigi seyle surekli mail attim. Artik maillerim spama kesin dusmustur. Yeni maille atmak dogru olmaz mi

11. Merhaba ,

En son yolladığınız mesajdan sonra 48 saat geçmesini bekleyiniz. Ondan sonra en son yolladığınız mesajdan sonra mail adresinize gelen Ticket numarasını konu başlığı kısmına ekleyip tekrar mesaj yollayınız. Arada yolladığınız her mesaj işlemleri yavaşlatır. Görevlilerin bakması gereken mesaj mesela 200 ise sizin ve arada başkalarının da yolladıkları ile 300-400'e çıkabilir. Böyle olunca size normalde 15 dakika yada 1 saat sonra cevap verilebilecekse süreyi uzatarak 24 saat 36 saate çıkarabilir.

Sabırlı olup support'tan gelecek cevabı bekleyin. Son yolladığınız mesajdan sonra 48 saat bekleyin cevap gelecektir.

İyi forumlar.

12. peki tamamdır bekleyeceğim mecbur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.