Kahin cm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●GET_ÖTEDE_OYNA●● tarafından 10 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi çalısmalar kolay gelsin. konuda kı gibi sözüm kahin cm ye inşallah bu konuyu görür de okur. sabah вᾄqʀı-ẏᾄᾗıќ nıcklı oyuncu özelden defalarca kürtçe küfür etmesine ragmen saatlik ban attıgı için tebrik ediyorum. eger üzerimde gram hakkı varsa helal etmıyorum. görevi chat düzenını saglamak ise bunu yapmadıgına yürekten inanıyorum bundan sonra kahin cm nın takipçisi olacagım elimden geldıgınce gerekli yerlere şikayetimi yaptım ve yapmaya devam edecegim. mübarek ramazan ayında sabırlarmızı zorladıgı için kendisine teşekkür ediyorum.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Chat ban şikayetlerinizi lütfen supporta yapınız her hangi CM ile ilgi şikayetlerinizde lütfen kanıt sunarak belirtin forum üzerinden bu tür şikayetlere maalesef artık bakılamıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.