Kalın Sıkma 21 Arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SOLOTURKk tarafından 22 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SOLOTURKk

SOLOTURKk User

Gemi Gövdesi=2/2

Mühendis=1/5

Kalkan Enerjisi=2/5

Kelle Avcısı=2/2

Gemi Gövdesi II=3/3

Kalkan Sıklığı=5/5

Ayarcı=3/5

Kelle Avcısı II=3/3
    Arkadaşlar, bunu uygularken kalkan sıklığı 2/5'te kalıyorum. henüz 14 arge var. şu anlık yetenekler, Gemi Gövdesi=2/2-Mühendis=1/5-Kalkan Enerjisi=2/5-Kelle Avcısı=2/2-Kalkan Sıklığı=2/5. Burdan sonrası devam etmiyor ve şu anda elimde hala 2 tane ar-ge puanı var. Neden elimdeki 2 argeyi de sıklığa veremiyorum?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Haziran 2014
  2. Merhaba ,

Yol yakınken 24 arge ile kalın sıkmaya göre dağıtmanızı tavsiye ederim. Hem kalkan gücü hem düşmanlara vuruşunuzun artması bu şekilde mümkün. 21 arge ile kalkan gücü düşük kalacaktır.

24 Arge ile Kalın Sıkma

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

İyi forumlar.

3. SOLOTURKk

SOLOTURKk User

Öneri için teşekkür ederim Kıyamet. Bugün karar veremediğim için 2 kez sıfırladım puanları... Buna uyacağım :) Sağol.

4. Merhaba ,

Rica ederim keşke sıfırlamadan önce konuyu açıp sorsaydınız. Sıfırlama maliyeti de bu kadar artmamış olurdu. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.