Kalın sıkma-Ayna

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muAff_ tarafından 8 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muAff_

muAff_ User

Arkadaşlar merhaba. Bu aralar sık konu açıyorum çünkü hesabım 1 günlük ve eskiden müptelasıydım bu oyunun da, unuttuklarım ve değişen şeyler var..

Ben 1 Ar-Ge puanı yapıp Gemi gövdesi 1 olması lazım yanlış olabilir, ona verdim. Yani ilkine.
    Şimdi, üzerime basıldığında çıkan yuvarlak gri şey ile, bana ateş edildiğinde çıkan Ayna için toplamda kaç Ar-Ge puanına ihtiyacım var ve sıralaması nasıldır ?

Bunlar bir köşede, Ayna'yı çıkarttıktan sonra da kalın sıkma ve roket için Dosya almayı planlıyorum.
    Kalın sıkma ve Futuristik roket atmak için ne kadara ihtiyacım var ?

Çok teşekkürler.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kalın sıkabilir ve ayna efekti oluşturabilirsiniz aşağıdaki verdiğim düzen ile.Birde üzerinizde gri tonda dediğiniz durum aktif olur.Toplamda 24 arge gerektirir.

Gemi Gövdesi I 2/2
    Mühendis 1/5
    Kalkan Enerjisi 5/5
    Kelle avcısı I 2/2
    Gemi Gövdesi II 3/3
    Kalkan şıklığı 5/5
    Ayarcı 3/5
    Kelle Avcısı II 3/3

İyi forumlar

muAff_ bunu beğendi.
  3. biri tıkladığında üstünde çıkan kalkan için kalkan enerjisi adlı argeyi 5/5 yapman gerek. bunun için sanırım 7 argeye ihtiyacın var.
    kalın sıkma 21 veya 24 argeyle yapılabiliyor. taviseyeler genelde 24 arge yaparak kalın sıkmaya yönelik. bunun için de kelle avcısı 2'yi 3/3 yapman gerek.
    ayna için kalkan sıklığı adlı argeyi 5/5 yapman gerek.
    fütüristik roket'den kastını anlayamadım fakat sağlı sollu roket atmadan bahsediyosan sanırım o ısı arayıcısına 1 arge verince oluyor. ama bahsettiğin arkadan eflatun tozlar çıkan roketler ise bu teknoloji fabrikasında roket ince ayarı yapıp kullandığında olur

kolay gelsin

muAff_ bunu beğendi.
  4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.