Kalın sıkma mı Kalp uçuş düzeni mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♫Lanet•Geri•Döndü♫ tarafından 15 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar şuan 21 arge var dağıtılmış kalın sıkmaya göre önce 24 argemi yapım yoksa aegis golide var elmas uçuş düzenide var bunun üzerine darbe ve kalkan verdiği için kalp mı alıyım hem savaş hem kasılmak için hangisi iyi olur yardımcı olursanız sevinirim

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bana kalırsa 24 arge ile kalın sıkmalısınız.Kalkan enerjisi önemli bir argedir.

İyi forumlar

3. kalkan enerjisi şuan 5*5 zaten 21 argede kalın sıkmıyorum o yüzden 24 yapıp kalın mı sıkıyım yoksa kalp mi alıyım diye sordum hangisi daha çok işe yarar

4. Suan icin bana kalirsa Kalp ucus duzenini alin.Argeyi dsha sonra 24 yapabilirisniz.Ikiside ayni derecede onemli diye dusunuyorum karar sizin
    Kalp Ucus Duzeni
    Darbe Puanlarini %20,Kalkan Puanlarini %10 arttirir.Diger yandan Lazer Hasari %5 azalir.
    24-21 Arge=3 Arge=Kelle Avcisi
    3 argenin getirisi %8 dusman oyunculara fazladan lazsr hasari.
    Ikiiside en sonunda gerekli olacak.Kalin skmak guzel gozukuyosa ilk onu yapin.Diyossniz beklerim Kalbi alin.

5. Merhaba ,

Bence 24'e tamamlayıp ilerleyen zamanda Kalp alabilirsiniz. Yada şöyle diyeyim Arge yapmak daha kolay olacaksa onu yapın uçuş düzenini bir şekilde alırsınız diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

6. herkese teşekkürler ben aldım cevabımı :))

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Başka sorunuz yok ise kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar

8. aynen işime yaradı çok saolun kitlenebilir

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.