Kalın Sıkma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Artvinlee0855 tarafından 18 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben kalın sıkmak istiyorum ve bunun için de arge dağılımını araştırdım fakat bu kalın sıkmanın sadece daha fazla vurmamıza yaradığını biliyorum acaba gemide %kaç bir lazer hasarı artışı olur ? Yardım edecek olan herkese şimdiden teşekkürler...

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Merhaba ,

En az 21 arge ile oluyor ama kalkan gücü zayıf olur. Normal olarak 24 arge ile tavsiye ediliyor.

21 Arge ile Kalın Sıkma :

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 2/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3
    -------------------------------
    24 Arge ile Kalın Sıkma :

Gemi Gövdesi I : 2/2
    Mühendis : 1/5
    Kalkan Enerjisi : 5/5
    Kelle Avcısı I : 2/2
    Gemi Gövdesi II : 3/3
    Kalkan Sıklığı : 5/5
    Ayarcı : 3/5
    Kelle Avcısı II : 3/3

Kalın sıkma yani
    Kelle Avsıcı 1 ve 2 tamamlandığı zaman oyunculara belli oradan fazla vurmanızı sağlar.

α$†.hαcκεƦ bunu beğendi.
  3. LadyLady

LadyLady User

Peki bu kalın sıkmanın getirisi nedir?

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Yukarıda yazmıştım. Oyunculara yanılmıyorsam %12 fazladan vuruş sağlıyor.

5. LadyLady

LadyLady User

21 arge için peki toplamda ne kadar uri harcanıyor.

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Resimden bakabilirsin.

7. LadyLady

LadyLady User

Peki tüm yetenekler fullenip açılabiliyor mu? Sadece 50 puan içerisinde verebildiklerimiz mi?

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şu anda neler açılıyor bilemiyorum tek tek bakmak lazım. Bir biri ile bağlantılılar.

9. LadyLady

LadyLady User

Ne kadar çok soru sorduğumu farkettim o_O kusura bakma. Peki sen nerede oynuyorsun?

10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sorun değil :) Bir süre önce SMOD olarak görev yapıyordum. Şu anda değilim fakat server'ımı söylemesem daha iyi diye düşünüyorum. :) Sevenim var sevmeyenim var. :D :)

11. LadyLady

LadyLady User

Pekala, klana nasıl giriyorsunuz peki? Almıyorlar ki. Kredi desteği için giriyormuş oyuncular ama neyin var diye soruyorlar klana almıyorlar. Klanda yardım mı yapılıyor, yardım mı alınıyor?

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eskisi kadar klan yardımı rahat değil. Klana girince hiç çıkmadan hatırladığım kadarı ile 6 ay kalınca haftalık 250 milyon kredi alabiliyorsun. Forumda biraz aşağıda Klanlar diye bir bölüm var. Klan arama konusu açabilirsin fakat forumdan ne kadar iş çıkar bilemiyorum. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.