kalın sıkma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce?

1. Sıfırla gitsin

oy sayısı 3
    33,3%
  2. Sıfırlama. Uzun sürer ama 24 ile kalın sık

oy sayısı 6
    66,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. 18 Ar-Ge yim. Oyuna bugünden itibaren büyük olasılıkla sömestır tatiline kadar bidaha hiç giremeyeceğim. Sadece telefonumdan günlük bonusu alıp çıkacağım. Yani oyuna hiç giremeyeceğim için Ar-Ge'de değişiklik kasılmama vb. bi etki yapmaz. Aylık 50 günlük dosyası ile 21lik sistemde kalın sıkıp 24 argeyi üstüne tamamlamayı düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz arge sıfırlamalımıyım ? Şu anda ücreti 2000 Uridium

2. Merhaba ,

Bana kalırsa 21 arge ile yapıp üzerine devam etmek yerine direkt olarak 24 arge'ye göre dağıtın daha iyi olacaktır. Hem oyunculara vuruşunu artar hem de kalkan gücü belli oranda artar.

İyi forumlar.

3. Ancasin

Ancasin User

Ben direk 24 argeye gittim, modumun dediği gibi kalkanın da artmış olur. Sıfırlama işine hiç bulaşma bence.

4. Bencede hiç bulaşma.24 iyidir. Zaten öyle bir şeyki benim skylab çok iyi değildi. Seprom bekledim 21 de kalın sıkmak için bile.. 21 le kalın sıktıktan 3 gün sonra 24 oldum :D :D

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Direk 24 arge dizilimine göre dizin 21 arge şişirme olarak tabir edilebilir. :)

İyi forumlar

6. 21 arge çakma ya bırak direk 24 arge yap :D

7. siz öyle diyosunuzda ben 5 aydan bahsediyorum hatta belkide daha çok Bi zaman giremeyeceğim. 21 ile kalın sıkıp üstüne tamamlamak bence daha iyi kalın sıktıktan sonra sürekli baskın yapıp adam kesme görevlerini bitirerek 24e tamamlamak daha kolay çünkü avcı konfide kalkan hiçbişeyi değiştirmiyor

8. Ben 24 arge ile kalın sık derim

9. kardeşim o kadar yazıyorum 5 ay giremeyeceğim kalın sıkıp adam kesme görevlerini bitirsem daha iyi değilmi avcı konfide %25 kalkan benim neyime ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.