kalın sıktım sıradaki ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [UBER]PAÇENKO*_UBER* tarafından 19 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ne almalıyım ( nedenini söyleyin )

1. kutu anahtarı al ( APİS GÜNÜNE Mİ LF-4 GÜNÜNE Mİ AÇAYIM SÖYLEYİN )

71,4%
  2. güve al (kalp güve geçişi yapablirim aklımda bu da var )

14,3%
  3. diğer... ( nedenini söyleyin)

14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim gemim 31 lf-3 20 b02 goliath tr4 de oynuyoru petim var kami 3 kombo gemi tamir 3 var alpha beta zeta yüzüğüm 8 iris 1 havocum var... kalp uçuş düzenim var 25. argemi basıp az önce kalın sıkmaya başladım arge basmayacağım bir süre...
    fikir vermenizi istiyorum uridiumla bundan sonra ne yapmalıyım

aklımda kutu anahtarı almak var apis veya lf-4 gününde açmak var 25 anahtar elimde var 75 daha alıp 100 anahtarı açmak (112 bin uridium masrafı )
    bunu diyorsanız apis mi lf-4 günündemi açmalıyım söyleyin ltfn

birde kalbim olduğu için güve almak var sepromlu 40 k vurabiliyorum x4 kalın da sıktığımdan güve işime yarar diye düşünüyorum....

ltfn cvp verin çok önemliii

2. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Kutu açmalısın bence lf4 yok elinde. Hangi günde açtığının bir önemi yok lf4 gününde açarsan apis parçası gelebilir veya apis gününde açarsan lf4 gelebilir. Dipnot: Lf4 çıkma şansı çok düşük olduğu için x2 şans bir şey fark etmeyecektir bu yüzden zeus gününde açman mantıklı olacaktır.
    Ayrıca güve almanı tavsiye etmem geminin ekipmanı nedeniyle ona harcayacağın uridium sana fayda getirmez. Biriktirip aegis alarak hem kasılmada hem de kapı yaparken fayda sağlayabilirsin. Keyifli forumlar.

3. teşşekkürler zeus gününde kutu açacağım kararımı aldım konu kilitlenebilir adminim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.