kalın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 11 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ygafff

ygafff User

arkadaşlar ben şimdi x1le 2.5k çakıyorum beslemesiz ve birde ben kalın sıkmaya yöneliyorumda 16 argem var kalın sıkarsam bu kaç k ya çıkar ve irislern bu vuruşlara kaç klık bir etkisi var ? :D

2. Blow

Blow User

2.5 k vuruyorsan kalın ile 3 veya 3.5 k vurabilirsin fakat KALIN sıkma için 27 arge lazım

3. KARANLIK

KARANLIK User

Vurduğunuz hasarın %12 sini alın ve hasarın üzerine ekleyin.Düz 2500 hasar verdiğinizi düşünürsek 2500 ün %12 300 eder.2800 hasar verirsiniz.

Sayın Blow yanlış bilgi vermeyelim.En az 21 arge ile kalın sıkılabilir.

4. Merhaba ,

Bir hatırlatma yapayım ; Kalın sıkma npc'lere değil gemilere etki etmektedir. Npc'lere etki etmesini istiyorsanız Uzaylı Avcısı yeteneğine arge vermeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

5. ygafff

ygafff User

peki adamlar nasıl 20k 30k vuruyorlar ?

6. lf 4 + arge + besleme + havoc dizmiş adam erinmeyip bnce 500k vurması lzm :D

7. Onlar irislerle beraber her şeyi lf3 le donatıyor ve arge yapıyor ayrıca en iyi lazerlerden kullanıyor :)

8. ygafff

ygafff User

lf4 kullanıyorlar yani bende full lf3üm 4 irisim var ama irisler 4 level

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Açıklamalar sözlük kısmındaki konuları incelerseniz daha yararlı bilgi edinebilirsiniz.

10. KroSName

KroSName User

Kalın Sıkmak İçin ;

21 arge dizilimi
    Gemi Gövdesi I 2/2
    Mühendis 1/5
    Kalkan Enerjisi 2/5
    Kelle avcısı I 2/2
    Gemi Gövdesi II 3/3
    Kalkan sıklığı 5/5
    Ayarcı 3/5
    Kelle Avcısı II 3/3