Kalkan Absorbesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 8 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Merhaba ben spearhead gemisi kullanıyorum 2 konfidede 371.000 er kalkanım var ve %86 kalkan %14 darbe puanı absorbem var ama benim kalkanımla darbe puanım aynı anda bitiyo ve daha 2. konfime geçemeden patlıyorum. Benim kalkanımla darbe puanımın aynı anda bitmesi için darbe puanı absorbemin %33 kalkan absorbemin ise %66 olması gerekiyor. Benim %86 darbe puanı absorbem %14 kalkan absorbem olduğuna göre kalkanım bittiği zaman 110.000 darbe puanımın kalması gerekir ve 2. konfiye geçip ordaki kalkanda sıfırlandığı zaman 40.000 darbe puanımın kalması gerekir ama dediğim gibi kalkanımla darbe puanım aynı anda bitiyor ve 2. konfideki kalkanımı kullanamadan patlıyorum. Bu sorun düzeltilsin lütfen.

2. Merhaba ,

Karşı tarafın kullandığı uçuş düzenleri bu durumları değiştirmektedir. Ayrıca konfigürasyondaki kalkanların absorbe değerlerine bağlı olarak değişir.

İyi forumlar.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Şimdi gördüm güve uçuş düzeni darbe puanı absorbesini %20 arttırıyormuş. Bende de %14 absorbe olduğundan %34 e çıkıyor buda darbe puanımla kalkanımın aynı anda bitmesini sağlıyor. Zaten bu olay herkeste başıma gelmiyor bazı kişilerde aynı anda bitiyor. Demek ki onlarda güve uçuş düzeni kullanıyormuş. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim konuyu kapatabilirsiniz.

4. Merhaba ,

Önemli değil görevimiz. :)

Konu çözüme kavuştuğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.