Kalkan değerleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 9 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben hesabımda bir şey fark ettim. arkadaşımın kapıları oldugu icin benden rica etti. kapılarını yapmam için yardım istedi bende kabul ettim. fakat oyunda bir şey dikkatımi cekti. 2 mizinde kalkan değerleri.
    bende;
    10 iris 16. seviye
    20 kalkan 16. seviye
    full hercules.
    normal kankan desteği ve dağıtılmış kalkan desteği(%50 kalkan desteği)
    sentinel tasarımı
    bunlar oldugu halde benim kankan değerim. 1.574.132

arkadaşımın ise;
    10 iris 16. seviye
    full hercules
    normal kalkan desteği
    sentinel tasarım.
    bunlar olduğu halde kalkan değeri: 1.836.487

Son düzenlenen: 9 Ocak 2016
  2. Ben bi sorun göremedim. Konfiyi silip tekrar dizdin mi?

3. usta o kadar ilham yaptım. sorun seprom beslemedeymiş. görselleri kaldırdım yer kaplamasın diye. bir kalkanlara seprom ekleyeyim dedim. 1 adet seprom ekledim. düzelti seprom var gösteriyordu. ekran meğersem yokmuş. şumdi 2.203.784 oldu. konu kilitlene bilir.

4. 1 tanecik seprom ne çok uğraştırdı :)

5. kalkanlara çok miktarda seprom atınca sıkıntı yapıyor demekki ::) görüntü olarak ona aldandım bende demekki bundan fazla çok miktarda seprom güncellemicekmişiz onu ögrendim bu zamana kadar hep beslemesiz gezmişiz. arada güncellemek gerekiyormuş sanada ilgilendiğin için teşekkür ederim.

6. Rica ederim. Kalkana bi 9k seprom at sonra kafan rahat :D

7. ben de yaklaşık 1 aydır kalkana seprom basmıyom acaba benim de mi öyle oldu bu sıralar 4-5 te kalkan hemen bitiyor :D

8. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.