Kalkan Delme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SPRINGFIGHTER-GE1 tarafından 16 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kalkan delme modülü benim geliştirdiğim emek verdiğim gemiyi yok sayıyor. Oyunu itibarsızlaştırıyor... Bu oyunu başka bir oyun bitirmedi kendi kendini bitiriyor göz göre göre halen yanlış adımlar atmaya devam edilyor...

1 milyon kalkanım var 800 bin kalmış ama canım bitiyor rezalet üslubumu korumak için kendimi zor tutuyorum

yada boşver neden bu oyunu oynayıp kendi canımı sıkıyor ve saatlerce bilgisayar başında zaman kaybediyorum ki

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Nisan 2021
    NERO[DMC] bunu beğendi.
  2. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Öncelikle ard arda flood oluşturacak mesaj içeriğinden kaçınınız aksi halde ceza alabilirsiniz.

Kalkan delme modülleri ile alakalı herhangi bir dengeleme yaması gelip gelmeyeceğine Merkez Ekip karar vermektedir. Bununla alakalı dengesizlik oluşturduğu yönünde raporlamamızı hali hazırda yapmış bulunmaktayız. Herhangi bir işlem yapılırsa sizlerle bunu paylaşacağız.

İyi Forumlar.