kalkan enerjisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uçkw tarafından 30 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uçkw

uçkw User

ARKADAŞLAR kalkan enerjim aktif olmuyor. arge puanlarım tamam, listeye göre dizilimini yaptım( 24 ARGE ,YE GÖRE) 15 gün önce fakat yine de aktif olmuyor. Sadece kapı geçişlerinde 3_5 saniye beliriyor sonra kayboluyor. Yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkür ederim. iyi oyunlar...

2. Kalkan enerjim aktif olmuyor derken 5/5 yaptığın halde kalkan puanların %25 artmadı mı? Öyleyse zaten forumdan kimse yardımcı olamaz supporta yazman lazım.
    Yoksa kalkan enerjisini fulledikten sonra oluşan görsel efekti mi diyorsın? Efektten bahsediyorsan o sürekli olmaz zaten.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Eğer bahs etdiğiniz görsel efekt ise 2 boyutlu sürümde bu efekti daha fazla görebilirsiniz. Tabi bunun için ayarları yükseltmeniz gerek.

Eğer sorunuzu farklı ise daha detaylı şekilde açıklar mısınız?

İyi forumlar.

4. uçkw

uçkw User

Kalkan enerjim aktif olmuyor derken 5/5 yaptığın halde kalkan puanların %25 artmadı mı? Öyleyse zaten forumdan kimse yardımcı olamaz supporta yazman lazım.
    Yoksa kalkan enerjisini fulledikten sonra oluşan görsel efekti mi diyorsın? Efektten bahsediyorsan o sürekli olmaz zaten.
    diğer oyunculardan bazılarınla PVP de oyuncuda kalkan oluşuyor . Onlar bana saldırınca benim gemide kalkan oluşmuyor.

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bahs etdiğiniz kalkan insta kalkanı olabilir mi?

İyi forumlar.

6. uçkw

uçkw User

bu insta kalkanı 3_5 saniye sürer ama oyuncuların kalkanı saldırı boyunca devamlılığını koruyor.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sentinel gemisinin özelliğinden bahs ediyor olabilir misiniz?

Iyi forumlar.

8. uçkw

uçkw User

ayrıca yukarıda konu edilen darbe puanı denilince aklıma geldi. ŞU anda benim gemim G_BASTION darbe puanım 306.000 gözüküyor. Halbuki kalkan enerjisi: 5/5 gemi gövdesi: 3/3 kalkan sıklığıda: 5/5 olarak tamamlanmıştır..

9. oyunun bazı kesimlerinde bilgi eksikliği var, hangardaki maximum darbe puanı mevzusuda onlardan birisi.
    argeni tam verdiysen tamamdır, oyun içinde DP 356.000 olur görürsün.

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hangar kısmında geminin standart darbe puanı gözükmektedir. Maksimum darbe puanı ise uçuş düzenleri ile birlikte geminin sahib olabileceği darbe puanı miktarıdır. ARGE, darbe puanı destekleri vb. buna ek olarak hesaplanmaktadır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.