kalkan hakında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nexsus_24 tarafından 25 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nexsus_24

nexsus_24 User

arkadaşlar kalkanlara bakıyorum diyer arkadaşlarda gemiye degmiyor benim gemiye ise hasar veriyor bunu nasıl yaparım bana yardımcı olursanız sevinirmim tsk

2. Ana sayfada ; Hangar Kısmına gelirseniz ;

Genel görünüm altında , Kalkan / Gövde yazan bir kısım görürsünüz.

Eğer bu Kalkan / Gövde oranı ; 100 / 0 Olursa kalkanınız inmeden Darbe puanlarınıza saldıramayacakları anlamına gelir.

Bunu nasıl yaparız derseniz ;

Elbette kalkanlarınızı güçlendirerek , Kalkanlar ile ilgili AR - GE Puanlarını dağıtarak ve Yengeç Uçuş Düzeni gibi , Kalkan Emilimini arttıran uçuş düzenlerini satın alarak yapabilirsiniz.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bo2 sayınızın fazla olması ve yanılmıyorsam yengeç düzeni ile elde edilebiliyor bu durum.

İyi forumlar

4. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Benim sorunuzdan anladığım her lazer atışında oluşan gizli bir çerçevenin oluşmasını istediğiniz. Eğer bu şekilde ise Ar-ge de bulunan kalkan sıklığını 5/5 yaparsanız bu kalkan yeteneği oluşabilir. Yalnız bu görsel bir yanılmadır 5/5 yapmanız takdirinde geminize gelen atışların %10'u darbe puanına hasar verir. Uçuş düzeni vb. ayrı öğeler bu oranı düşürebilir veya artırabilir.

5. takemyhard

takemyhard User

klasik argeyi takip edip kalkan sıklığını fullersen...senin istediğin olur...uçuşdüzeni vb şeyler takviyedir...oyunun temeli argeye dayalı olduğundan...önce asıl olanı tamamlarsan faydasını görürüsün...yani arge tamamlanmadan alınan uçuş düzeni vb şeyler şuandaki oyununa çok az etki eder...bunlara yatıracağın birikimini argeye yatırıp enaz 24 argeyi tamamlarsan oyundan keyfalmaya başlarsın...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.