Bug / Oyun hatasi Kalkan Puanları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nevernofear tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunda arkadaşımla koyduğumuz bo2 sayısı aynı hatta benim 1 fazla kalkan bonusları aynı besleme aynı kalkanları gelişmemiş benimki gelişmiş diroitleri gelişmemiş benimki gelişmiş ama ona rağmen benden fazla kalkanı var bu nasıl mümkün ?

2. Merhaba ,

Gözden kaçan bir ayrıntı olabilir fakat bunu forum üzerinden bizler inceleyemeyiz. Ancak şundan bundan olabilir diyebiliriz fakat net bir yanıt olmayacağı için support ile iletişim kurmanızda yarar var.

İyi forumlar.

3. şahin94

şahin94 User

Destek olabilir veya arkadaşînızın kalkan argeleri tam olabilir

4. modum kalkanlardaki sorundan haberniz vardır ne zamn düzeltikcek anca konfi deişince düzelyo bazen unutyorz az kalkanla savşyorz cabk patlıyorz ne zamn düzeltilck ?

5. @şahin94 sordum destek yok arge sayım ondan fazla kalkanlar dahil

6. Merhaba ,

Tespit edilen genel sorunları raporlayıp ilettik yeni şeyler çıkarsa onları da iletiriz fakat ilettiklerimiz ile ilgili bize ulaşan bilgi yok maalesef. Bizler de sizler gibi bekliyoruz.

Bire bir her şey aynı ve eşit mi ve bundan kesin olarak emin misiniz ? Bana bir yerlerde farklar var gibi geliyor fakat dediğim gibi forumdan net bir cevap veremeyiz.

İyi forumlar.

7. evet farklar var ama benim tarafımdan ben üstünüm genede onunki fazla bide ne zaman düzelticekler şubattan beri kalkan sorununu bekliyoruz ne kadar farketmesenizde hızdada sorun var

8. Merhaba , Önce ki yazdığım mesajlarda belirttiğim gibi iletilmesi gerekenleri ilettik ve bizler de çözülmesini bekliyoruz. Şu ana kadar her hangi bilgi gelmedi.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.