kalkan sıfır nasıl olur bir anda???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dikduran1 tarafından 23 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dikduran1

dikduran1 User

oyunda o kadar yetenek özellik var. eyvallah tamam.. bilmiyorsam beni aydınlatın öğrenmek istiyorum.
    düşman bir anda benim kalkanımı nasıl sıfırlar.. roket lazer yada nasıl bir yetenektir bu.
    özellikle söylüyorum tek atışta...

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Geminizdeki ekipmanlar hakkında bilgi verebilirseniz yardımcı olabiliriz.

İyi Forumlar.

3. dikduran1

dikduran1 User

benim gemi ne alakası var ki. düşman ateş etti. bir anda sıfır oldu... olay bundan ibaret...

4. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Sizin geminizin özellikleri ile ilgi bir durum bu.Eğer geminizin kalkan miktarı yetersizse ve karşı taraf size yüksek bir damage vurmuş ise bu

durumda kalkanınız buna dayanamayacak dolayısıyla 0'a inecektir.Bu yüzden modum sizden geminizin özelliklerini istedi.Eğer gemi

özellikleirniz verirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.

Keyifli forumlar.

5. dikduran1

dikduran1 User

sıfırlanan konfide ki KALKAN 455 000 idi ve özellikle dikkat ettim 410 000 kadar Darbe Puanı var... demem o ki tek atışta 455000 kalkan nasıl sıfırlanır..
    not: darbe puanım 1 bile azalmadı sadece kalkana etki etti bu atış..

6. SpookS

SpookS User

Merhabalar,

Konu ile ilgili olarak geminizin ayrıntılı özellikleri bildirip Supportla iletişime geçmenizi öneririm.

Keyifli forumlar.

ErcanYılmaz bunu beğendi.
  7. dikduran1

dikduran1 User

neyse modum.. anlaşılan böyle bir hile varmış bunu öğrenmiş olduk... 150K vuruşları normal karşılıyordum ama 455K vuruş hiç normal değil.. support'a da boşuna mail atmaya gerek yok... onların isteyeceği şey görüntü o da olmadığandan gerek yok yani...

8. SpookS

SpookS User

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygun görülmüştür.

Keyifli forumlar.

ErcanYılmaz bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.