kalkan sikligi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Life tarafından 11 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Life

Life User

Beyler kalkan sikligi 5 de 5
    25k atan cubikon 10k felanmi vurcak aceba ?
    birde cita + elmas + 5 de 5 kalkan sikligi saglam olurmu

simdiden teşekkür ler

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Kalkan Sıklığı
    • Kalkan Sıklığı sayesinde kalkanlarınız daha fazla hasarı önleyecektir.(Lazerlerin verdiği hasarı daha fazla absorbe eder)
    Kalkan Sıklığı yeteneğine 5/5 Arge Puanı verdiğinizde kalkanların ekstra %12 daha fazla hasarı önleyecektir 5.ARGE verirken 5.000.000credits 5000 semprom harcanır.
    Elmas uçuş düzeni Kalkanın saniyede maksimum kalkan değerinin % 1‘ini yeniler (Saniyede maksimum 5.000 kalkan). Ancak, darbe puanları % 30 azalır.
    iyi Forumlar

Son düzenlenen: 11 May 2015
    Life bunu beğendi.
  3. Life

Life User

Modum soruma cvp bulmadim diyorumki 25knin icinden en fazla kac k duser 10k mi 15k mi onu soruyorum.

4. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Herhalde gözden kaçırdığınız cevapı okurken ... Aldığınız hasarın %12 sini önleyecektir.

Iyi Forumlar

Son düzenlenen: 11 May 2015
  5. Ben anladım kardeş sorunu. Absorbeden kastımız kalkanın absorbesi. Kalkan absorbe ettiği hasarı çöpe atmıyor. Cana veriyor. Yani kalkanın absorbesi ne kadar artarsa. Kalkan bitimine kadar canınız o kadar az gider.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.