Kalkan Sorunu.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 14 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Merhaba,
    Oyuna uzun süre girmiyordum ve yenıden basladım yenı yeni çözmeye aşladım ama daha yol var yalnız bir sey dikkatımı cektı bazı gemilerin kalkanı hiçbirşekilde düşmüyor bunu anlamadım geminin etrafını beyaz parlak birsey sarıyor ve 3 yada 5 sanıye degil hep uzerinde duruyor sarıyor onu ne var yok boşaltıyorum ustune ınmıyor ne kalkan nede ustundekı o beyaz koruma kaç gundur arıyorum cvb ını forumlarda ama bulamadım bu konuda yardımcı olabılcek arkadaslara şimdiden tşk.

2. ilk önce oparlak baloncuk argedir(kalkan enerjisi).arge ise beceridir.1 arge yapabilmek için pilot profili-yetenek ağacında belirtilen günlük dosyası kadar günlük dosyan olmalı eğer olduysa içi beyaz olan istediğin bir argeyi(beceriyi kazanabilirsin).gelelim beyaz baloncuğa :D .kalkan enerjisi kalkan gücünü artırıyor eğer onun 5'te 5 yapar isen kalkan gücün %25 artacaktır.beyaz baloncuk onlar sadece temsilidir.
    NOT:FORUMDA DAHA YENİYİM.

3. DaRRaB

DaRRaB User

Kalkan enerjim benimde 5/5 o değil % 25 kalkan fazlalıgı verıyır çok araştırdım ondakı çıkan beyaz ile benim bahdettiğim farklı bendekı petek şeklinde arada çıkıyor neye yaradıgını anlamadım o cıktıgında fakat karsı taraf çok parlak gemiyi sarıyor ve uzerınden kalkmıyor kalkan puanı hiç dusmuyor baska birşey bu.

4. Siz anlatınca iki şey canlandı gözümde,beyaz renk yine argede "kalkan sıklığı" denen yeteneğin tamamını geliştirince ortaya çıkıyor. Herhangi bir ateş anında sanki lazeri yavaşlatan bir zar varmışta delip içinden geçiyormuş gibi bir görüntü oluşuyor. Beyaz bir zeminde mermi tahribatına benzer ama 1 sn sürüyor ve yeni ateşle başka bir yerde baştan var oluyor.

Kalkan inmiyor ve uzun sürüyor denince de insta kalkan geldi aklıma. Aynı bal petekli görüntüye sahiptir ancak ekranda daha fazla yer kaplar ve 3 sn boyuncada hiç bir şekilde hasar almaz gemi. Ne kalkanı ne canı hasar almaz.

Ancak dediklerimin ikiside sizin anlattığınıza tam olarak uymuyor. Eğer yapabilirseniz resmini çekip koyabilir misiniz? Görebilirsek çok net cevap verebiliriz.

5. DaRRaB

DaRRaB User

Ewet dedikleriniz değil resim çekip koymayı deneyeceğim.
    Gemiyi kaplayan zar hiç kalmıyor.

6. Resim koymakla ilgili konular vardı aratıp bakarsanız işiniz kolay olacaktır. Bizlere link vermek yasak olduğu için paylaşamıyorum kusuruma bakmayın.

7. coder545

coder545 User

spectrum yetenegi olabilir mi

8. DaRRaB

DaRRaB User

Malesef Spectrum değil çünkü bende spectrum kullanıyorum..

9. Bu konuda resim eklendiği zaman ne anlatmak istediğinizi ve sorununuzun ne olduğunu anlayabiliriz.

10. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

bahsetmiş olduğunuz özellik arge ile oluşmaktadır,Arge kısmından Kalkan Enerjisine 5/5 ve Kalkan Sıklığına 5/5 basarsanız ,Efektleri elde etmiş olursunuz.

iyi Forumlar.

Son düzenlenen: 14 Temmuz 2015
  11. kalkan sıklığını 5/5 yaptığında ortaya çıkar

12. ölüp tekrar canlandıysa vip ile yerinde 10 saniye vursanda ne can ne kalkan iner o başkasına vurmadıkca o olabilirmi

13. Resim geldiğinde her şey açıklığa kavuşacak :D

14. DaRRaB

DaRRaB User

resim çektim yükleme işlemini araştırıyorum

Aynı boyle efekti sankı arkadan biri heal basıo

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Temmuz 2015
  15. Prophecy

Prophecy User

3d de kalkan enerjisi ve kalkan sıklığı efektleri 2d ye göre farklı normal birşey

16. Hp basan olmadığı kesin. Argeden kaynaklı böyle olabilir.

17. Prophecy

Prophecy User

Tamam işte benim söyledğim

18. DaRRaB

DaRRaB User

Bilemiyorum bende kaçgündür çözemedim kalkan inmiyor ..
    Bir sorum daha olcak saldırıya kapalı bolgede portalın orda yaratık keserken karsı dusman bize ates açabiliyor değilmi ? Çünku saldırılabiliyorlar.

19. Saldırıya korumalı neresi olursa olsun npc keserken isteyen size saldırabilir. Kısaca evet :)

20. DaRRaB

DaRRaB User

Tşk ederim..
    Bir şey fark etim normal masaustu pc de (makına eskı sayılır) orda roket ( Isı ayarcısı) kırmızı başlık olarak atan ve kalkan efektlerımı (Kalkan enerjimi) olan görüyorum ama laptop umda bunların hiçbiri görünmüyor laptop özellıklerı kat kat iyi ayarlarda vs bulamadım...
    Efekti buldum ayarlarda 2d işaretledim düzeldi makina fakat kalkan koruması sorum hala muamma.

Son düzenlenen: 14 Temmuz 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.