Kalkan Sorunu.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 14 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Kalkan koruması derken ? Arge verilerek Pilot Profili Yetenek ağacı kısmından Kalkan Enerjisi ve Kalkan sıklığına arge verilerek oluyor. Eğer doğru anladıysam bu şekilde oluyor.

İyi forumlar.

2. DaRRaB

DaRRaB User

Yok hayır o değil benımde kalkan enerjim 5/5 kalkan sıklığı daha açtırmadım ama bahsettığim geminin üstü resimde göründüğü gibi kaplanıyor ve bazı gemilerde kalkan puanı hiç düşmüyor ve o beyaz örtü kalkmıyor üstünden elit mermi boşalttıgım halde

3. Merhaba ,

Bazı gemi ve tasarımlarda bu tür özellikler mevcut. Ayrıca Teknoloji fabrikasından da yararlanmış olabilir. Şu anda net bir şey söylemek zor.

İyi forumlar.

4. DaRRaB

DaRRaB User

Ok. Teşekkürler.

5. Merhaba,

Sentinel gemisinin böyle bir yeteneği bulunmaktadır.Ayrıca elmas diroiti gibi dizilişler, sab50 cephanesi veya Sar-02 roketleri kullanılarak kalkanın hiç azalmaması mümkün olabilir.Ayrıca teknoloji fabrikasında kalkan yüklemesi yeteneğinde kalkanın birden artmasına yol açmış olabilir.

Gerekli cevapları aldıysanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

6. Bastan soleseydin ya 3D de oynuyorum diye :D

7. DaRRaB

DaRRaB User

Teşekkür ederim konu görünümü değil bazı forumdaşlar kalkan göüntüsünden bahsettiğimi anlamış yanlış anlamış siz doğrusunu teşekkür sanırım sizin cvbla alakası var galiba kalkanın hiç düşmemesi

Evet konu kitlenebilir...

3d bahsetmiyorum olay goruntu değil..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Temmuz 2015
  8. Merhaba,

Konu oyuncunun isteği üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.