Kalkan ve İtici Jenaratörlerin Beslemesi Oyun Saati Şeklinde Olsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MФЛSТΣЯCΛТ[iŁŁΣGΛŁ] tarafından 6 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Jeneratör Beslemeleri Sadece Oyun İçinde mi İşlemeli

1. Evet, Süper Fikir!

oy sayısı 7
    87,5%
  2. Hayır, Gereksiz!

oy sayısı 1
    12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu Fikir Hakkında Daha Önce Birçok Konu Açılmış Olabilir. Örnek olarak 1 tane Seprom bastığımızı düşünürsek. Bu seprom jenaratörün performansını 10 dakika arttıracaktır. Fakat bu 10 dakika oyun içindeki 10 dakika değil, normal 10 dakika olarak işleyecektir. Benim fikrim ise bu sürenin oyun dışında değil sadece oyun içinde işlemesidir.

2. Böylee bir konu vaar :)

3. Okumadın sanırım

4. zaten adam Bu Fikir Hakkında Daha Önce Birçok Konu Açılmış Olabilir yazmış sen nasıl okuyorsun yv forum kuralları yüzünden ağzımdan küfür çıkmıyor

5. Araştırması lazm :/ Açılmıssa niye açıyor ki ztn bulmak çok kolay bulabilirdi...

6. Bak şimdi güzel kardeşim. Bu konuyu açtımki Darkorbit yöneticileri işin ciddiyetini anlayıp önemini kavrasınlar. Unutmaki talep ne kadar artarsa Gerçeklemesi okadar artar

Konumu okuduğun için ayrıca teşekkürler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Nisan 2014
  7. Ben olmasından yanayım onu söyleyeyim :) yakında kesinlikle bunu yaparlar.

8. sonunda.... +1 bile deyil x1000

9. İnşallah yaparlar çok iyi bişe olur.

10. Iyi fikir geçende kalkana seprom bastım 2-3 saat sonra girdim bitmiş seprom boşa gitti

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.