kalkan yenilemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Küçük-Fırtına-Davut tarafından 10 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar ve sayın admin gemı uzay boslugunda yurudugu halde kalkan yuklenmıyor nedenın ne oldugunıu bilmiyorum ozellikle savaslarda dusman kaçarken bile elmasa aldıgım halde kalkan yğklenmıyor bu sorunun cozumunu bşlen var mı ?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sorunu daha iyi anlayabilmek için soruyorum:
    Geminizde veya droitlerinizde kalkan jeneratörleri mevcut mu?
    Çark ve Güve uçuş düzenlerini kullanıyorsanız, bu düzenlerin karakteristiği nedeni ile belli bir oranda kalkan kaybedersiniz.
    Bunun dışında geminiz belli bir süre boyunca hasar almaz ise kalkanınız otomatikman tekrar yüklenmeye başlar. Eğer sık sık hasar alırsanız kalkanınız yüklenmeyebilir.
    Elmas uçuş düzenini düşman tarafından hasar alırken kullanıyosanız kalkanınızın arttığın görmezsiniz, bunun yerine artması gerken kalkan miktarı, düşmanın size verdiği hasarı azaltmak için kullanılır.

İyi forumlar.

3. Tamir robotu vardır muhtemelen ayrıca tamir robot auto cpu yoksa yükleme yapamaz ,varsa bile konfigrosyon 1-2 kontrol edin.Kalkan olmaması ayrı bir ihtimal.

4. acemi bir oyuncu degılım 5 yıldır oynuyoprum gemıde 1 milyon kalkan var en az ama herhangı bir saldırı olmadıgı halde kalkanım cok gel doluyor bunun sebebını ogrenmek ıstıyorum ve bu olay son 2 hafta içinde oldu

5. Diroitlerimizde kalkan olmadığında elmas uçuş düzenini kalkan yenileme özelliğinden faydalana mıyormuyuz? bu konuşmadan bunu çıkarttım ve ilk defa duyuyorum :eek:

6. Hayır öyle bir durum söz konusu değil daha çok anlamaya odaklanın yazıları :)
    Kalkanlar sanırım hasar almadıktan sonra 15-20 saniye içinde yüklenmeye başlar ve yaklaşık olarak güçlendiricisiz 15-20 saniyede de yüklenmesi biter. Eğer kalkanınız hiç dolmuyor ise ki bu oyun hatasıdır ki bu zamana kadar görmedim. Kalkanınız doluyor ise ve çok yavaş geliyor ise yükleme desteği deneyin yine de olmaz ise Füzyon kalkanlarını bir deneyin.

7. ''Daha çok anlamaya odaklanırım''!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.