Kalkan Yönü Ayarlama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Prophecy tarafından 1 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kalkan yönünü ayarlayabilelim mi?

Anketin kapanma tarihi 5 Temmuz 2018.
  1. Evet

20,0%
  2. Hayır

80,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Prophecy

Prophecy User

Bilim kurgu filmleri izlediyseniz bu terimi belki bilirsiniz. Fikrim şu;

Gemideki kalkanın yönünü ayarlayabilme şansımız olsun, örneğin,
    - Kasılırken ve savaşırken (1v1) geminin önüne, kaçma gibi durumlarda kalkanı arkaya yönlendirme olabilir.
    - Aynı şekilde şuanki gibi eşit olarak geminin her yanına dağıtma seçeneği de olacak.

2. zaten kalkanları fulleyip argeleri tamamlarsan hasarın %92 sini kalkan alıyor ne yapsın tamamını mı alsın :D

3. Prophecy

Prophecy User

Kalkanın hasar emmesini arttırma nerede geçiyor sana diyorum ki gemideki kalkanın ön veya arka tarafta yoğunlaşmasını sağlamak.

DraydiBoy bunu beğendi.
  4. Sadece görsel bir yenilikten mi bahsediyorsunuz? Yoksa bu özelliğin avantajları olacak mı?

5. Prophecy

Prophecy User

Boşver -1 ordusu başladı bile. Hadi güle güle, isteyen kilitlesin. Eleştiri yok bir şey yok, yapıştır -1'leri

6. -Star-

-Star- User

Gereksiz görüldüğü için veriliyor -1'ler.Ben de @Sempatik.57 'nin sorduğu gibi soracaktım ama yukarıda "Kalkanın hasar emmesini arttırma nerede geçiyor sana diyorum ki gemideki kalkanın ön veya arka tarafta yoğunlaşmasını sağlamak." yazdığın için sorma gereği duymadım.Sorduğumuz soruya yanıt alamıyoruz çünkü.Tamam belli bir bölgeye yoğunlaşacak kalkan ama ne işe yarayacak? Kalkan emilimi zaten %92 oluyor argeyle,droit düzeniyle çok daha yukarıya çekme olanağımız var. Kalkan değerinin artmasında ise her gemi için ayrı ayrı heseplanması,gemiye yapılan vuruşun açısına göre ayrı ayrı hesaplanması oyunda zaten var olan lagı daha katlanılmaz bir hale getirecek.-1 verme nedenim bu,diğer arkadaşların da fikri hemen hemen bu olduğundan -1 verilmiştir.

___________CAN bunu beğendi.
  7. sebepsiz yere -1 vermiyoruz ki kalkanı bir yöne yoğunlaştırmayı boş yere mi yapıcaksın hiçbir işe yaramayacak mı kalkanın hasar emmesini arttırma nerde geçiyor demişsin yukarda yazdığına bak geminin her yerine eşit olarak dağıtma seçeneğide olacak diyosun eşit olarak dağıtma seçeneği varsa bir tarafa yoğunlaştırıp hasar emmesini arttırma özelliği de olacak demektir boş yere kalkan şu tarafta dursun görsel olsun mu diyorsun açık olarak anlat tam anlayalım senin kapalı anlatımından insanlar çıkardığı sonuca göre - veriyorlar

-Star- bunu beğendi.
  8. Prophecy

Prophecy User

Konudan desteğimi çekiyorum, kilitlenebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.