kalkan yuklemesı yardım lutfen?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CeLLaT41 tarafından 12 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CeLLaT41

CeLLaT41 User

kalkan yüklemesi uridyumlamı alınıyo inşa edemıyorumda detaylı bır bılgı verebılırmısınız rica etsem yardımlarınız için simdiden teşekkurler..

2. İster sadece uridiumla ister credi,seprom ve araştırma dosyası karşılığında yapabilirsin.

Kalkan yüklemesini inşa için 500.000 credi,250 seprom ve 2 dosya gerekiyor.12 saatte inşa eder. Eğer hızlı inşa istiyorsan bunların yanında bir miktar uridium ödersin.

Eğer credi,seprom,dosya vermek istemezsen direk satın alırsın ve sadece daha fazla uridium ödersin.

3. mahir_527

mahir_527 User

Teknoloji Fabrikasında aynı anda en fazla 3 teknoloji üretebilirsin.Yeni bi tane teknoloji üretmek için sağ taraftan bi tane daha alan aç ilki 50 k üçünsüsü 100 k uri.Onları almadan üretmek isitiyosan şu anda sahip olduğun teknolojiyi sil kalkan yüklamesi bas

4. Kalkan Yüklemesi
    Kalkan yükleme teknolojisi ile geminin kalkanı hemen yüklenir.

Kullanımı:
    Teknoloji binanızda üretimi gerçekleştirdiğiniz anda oyun sayfanızda teknolojiler penceresinde aktif olacaktır. Kullanımın gerçekleşmesi ile 75.000 kalkana sahip olursunuz.

Uyarı: Var olan kalkanınızın eksilen kısmının azami 75.000 kalkana kadar olanını geri yükler

Üretim Şartları:
    • 500.000 Credits
    • 250 Seprom
    • 2 Araştırma dosyası
    Etki:
    75.000 Kalkan gücü
    Süre:
    Hemen
    Yükleme Süresi (Tekrar Kullanabilme):
    2 dakika

Soru 1: Teknoloji fabrikasında üretilen teknolojiyi kullandım tekrar kullanabilirmiyim?
    Cevap: Her ürettiğiniz teknoloji size bir kullanım hakkı verir ne kadar çok teknoloji üretirseniz kullanım hakkınız o kadar fazla olur

Soru 2: En fazla ne kadar teknoloji üretebilirim?
    Cevap: İstediğiniz kadar üretebilirsiniz bunda sınırlama yoktur.

Soru 3: Hemen satın al,Satın al,İnşaa et arasında ne fark var?
    Cevap: Teknolojileri üretmek için sizden bazı malzemeler istenir semprom kredi günlük(araştırma)dosyası gibi

İnşaa Et dediğinizde uridium harcamaz ancak inşaa süresi beklersiniz kredi,semprom günlük dosyası harcanır

Hemen İnşaa Et dediğinizde bir miktar uridium harcanır fakat hemen inşaa olur süre beklemezsiniz kredi,semprom ve günlük dosyası harcanır

Hemen Satın Al dediğinizde biraz daha fazla uridium verirsiniz fakat hemen inşaa olur vekredi,semprom ve günlük dosyası harcanmaz

Not: Roket ince ayarı teknolojisi için sadece kredi harcanmaktadır diğer teknolojiler için semprom kredi ve günlük dosyası harcanır

Fazlası ve daha detaylı bilgi için ; Lütfen

Forumlar > Turkish > Yardım > Oyunla İlgili S.S.S. > Açıklamalar ve Sözlük Kısmında ki

S.S.S. Teknoloji Fabrikası Anlatımı isimli konuyu inceleyin

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Cevap veren üyemize teşekkürler, arkadaşımız gerekli tüm açıklamaları yapmış birde ben yazayım. Teknolojileri inşa edebilmeniz için, gerekli maliyetlere sahip olmanız gerekir. Kalkan yüklemesi teknolojisi içinde ;

Üretim Şartları:
    • 500.000 Credits
    • 250 Seprom
    • 2 Araştırma dosyası
    bu şekildedir. Ayrıca Oyuna başlangıçta sizlere 1 adet teknoloji slotu verilir. Burada herhangi teknolojiyi daha önceden üretmiş iseniz ve bu slot boş değilse farklı teknoloji yüklemelerinde 2.bir slota ihtiyaç duyar. Veya bu diğer slottaki teknoloji silerek oraya farklı ve yeni bir teknolojiyi üretebilirsiniz. Konuya ilgili detaylı açıklama için S.S.S. Teknoloji Fabrikası Anlatımı konu başlığını inceleyiniz.

Konuya gerekli tüm cevaplar verildiğindne kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumla

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.